İki nokta Üstat 24 Hzr 2011 #1 Nickini yeşil diye yazdığım ve okuduğum..Başta erkek sandığım ama bayan olduğunu öğrendiğim..Sanırım bu kanıya avatarından yola çıktım ve şartlandığım için yanıldım..Ara ara ciddi olan ama genelde neşeli gördüğüm kaktüs seven üye..
Nickini yeşil diye yazdığım ve okuduğum..Başta erkek sandığım ama bayan olduğunu öğrendiğim..Sanırım bu kanıya avatarından yola çıktım ve şartlandığım için yanıldım..Ara ara ciddi olan ama genelde neşeli gördüğüm kaktüs seven üye..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 25 Hzr 2011 #6 İki tane LL var yalnız. Gene yanlış yazdın İkinokta..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 25 Hzr 2011 #8 YoRuMSuZ dediki: Haha güzel bir sözlük konusu Gizemli YeŞüLL Genişletmek için tıklayın... Gizem mi o da kim İkinokta.. dediki: Böylede dikkatsizim işte.. Genişletmek için tıklayın... Alışıcan inşallah
YoRuMSuZ dediki: Haha güzel bir sözlük konusu Gizemli YeŞüLL Genişletmek için tıklayın... Gizem mi o da kim İkinokta.. dediki: Böylede dikkatsizim işte.. Genişletmek için tıklayın... Alışıcan inşallah
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 25 Hzr 2011 #10 İnsanların yeşüLL e yeşil gözüyle bakması da ilginç.