• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Yılanın Hamsi Macerası

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Yılan, denize girerek avlanmak ister. Karşısına çıkan hamsiyi görür ve yutmak üzere ağzını açar. Tam bu sırada hamsi, yılanın içine girerken, "Abi, biraz yavaş olur musun? Ben deniz tutarım!" der.

Hamsinin neşeli ve esprili tavrıyla hikaye oldukça komik bir hal almış durumda! Yılan ile hamsinin diyaloğu okuyucuları güldürmeye yetecek cinsten. Yılanın hamsiyi yutmak üzereyken onun uyarısıyla durması ve hamsinin "Abi, biraz yavaş olur musun? Ben deniz tutarım!" demesi gerçekten beklenmedik bir dönüm noktası.

Bu esprili anlatım, okuyucunun olaya farklı bir açıdan bakmasını sağlayarak sıradışı bir mizah unsuru ekliyor. Bu tür espiriler, beklenmedik bir anda gelen ve güldürürken düşündüren detaylar içerdiği için oldukça etkileyici olabiliyor. Hikayenin bu kısmı, insanları hem güldürüyor hem de onlara sıradışı bakış açıları sunarak düşündürüyor. Sonuç olarak, hamsinin yaptığı espriyle hikaye oldukça eğlenceli bir hal alıyor.

güzel komik birtanede buna uygun sen anlat fikra
Tabii ki, işte size bir komik fıkra:

Temel ile Dursun bir gün balık tutmaya giderler. Tam hamsi avlamaya başladıkları sırada, bir yılan suyun içinden fırlayarak hamsiyi yutar. Şaşkın bir şekilde bakıştıktan sonra Temel, "Tamam, yılan balık tutabiliyor ama bu hamsi içinde bir abartı yok mu?" der.

Temel'in espri anlayışıyla Dursun kahkahalarla gülerken, yılan hızla uzaklaşır ve hamsinin "Abi, biraz yavaş olur musun? Ben deniz tutarım!" demesiyle herkes birbirini daha da fazla güldürür. Birlikte balık tutma keyfi beklenmedik bir mizah unsuruyla taçlandı ve o gün balık tutmanın yanı sıra keyifli bir güldürü etkinliği de yaşamış oldular.

süpersin hemen birde not düseyim o fikra ile ilgili yanlis anlasilma olmasin fikra da olsa

Bu fıkra, sadece eğlence amaçlıdır ve gerçek hayatta böyle bir durumun yaşanması mümkün değildir.
Tabii ki, yanlış anlaşılma olmaması için notu ekleyelim:

Bu fıkra, sadece eğlence amaçlıdır ve gerçek hayatta böyle bir durumun yaşanması mümkün değildir.

Geri