Yılın en seksi TV yıldızı . . .

• Konuyu açan Konuyu açan Mai
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Mai

Usta
29 yaşındaki ünlü oyuncu, televizyon dünyasına adım attığı zaman Hero adlı şarkının klibinde Enrique Iglesias'ın kız arkadaşını canlandırdı. Sonra Fox TV'de yayınlanan Party Of Five dizisindeki Sarah Reeves karakteri ile meşhur oldu. Sinemaya adım attığı zaman, I Know What You Did Last Summer adlı film serisinde Julie James karakterini oynadı.

Heartbreakers adlı filmden 4 milyon $ kazandıktan sonra 2002 yılında FHM dergisi tarafından en seksi 7. bayan seçildi. 2006 yılından beri aktör Ross McCall ile birlikte olan ünlü yıldız, ülkemizde CNBC-e adlı kanalda yayınlanan Ghost Whisperer'da Melinda Gordon adlı karakteri canlandırmaktadır. En son bu dizideki performansıyla geçenlerde televizyon dünyasının en seksi yıldızı seçildi. TV Guide dergisinin seçtiği en seksi yıldızın yanında Grey's Anatomy adlı dizinin yakışıklı oyuncusu Patrick Dempsey’de seçildi.

Jennifer Love Hewitt ve Patrick Dempsey yılın en seksi TV yıldızları seçilirken listenin arkasından Eva Longoria, Josh Holloway, Justin Chambers ve Vanessa Williams gelmektedir.

Valla lost dizisindeki Kate bile bundan seksi :D Neden bile diyorum? Çünkü adada pasaklı ve kılıksız halde dolaşıyor,ama ona rağmen daha seksi bence :)

Olsun canım iş kıllamı bitiyor sanki kızda makyaj yok (varsa bile hafif bu kadar aşikar değil) doğal seksi yani :)

Geri