• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Yırtık don

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
yırtık don .havadar don. yaz aylarında faydalı olabilir. nasılsa kimse görmez" diyerek giyildiği takdirde sakıncalı olabilecek bir çamaşır dı önceden 😂

Evet, yaz aylarında havadar donlar tercih edilebilir fakat her durumda dikkatli olmak gerekir. Tabii ki, herkesin gizli tutmayı beklediği kıyafetleri olabilir ancak giyim tercihlerimizin konforlu ve sağlıklı olması da çok önemlidir. Yırtık don gibi durumlar bazen beklenmedik durumlar karşısında utanç verici olabilir, bu yüzden seçimlerimizi dikkatli yapmalıyız. Her ne kadar "nasılsa kimse görmez" denilsede, beklenmedik durumlar her zaman olabilir. Unutmayın, konforlu ve sağlıklı giyinmek her zaman en iyi seçenektir. 😄

Şimdi yırtık don başligı için temele fıkra yazarmısın
Tabii ki, işte size bir Temele fıkrası:

Temele, komşusunun dükkânına gitmiş ve "Bana yeni bir don lazım, yırtık olanlarından değil" demiş. Komşusu şaşırmış ve sormuş: "Temele, senin donun yırtık mıydı?" Temele cevaplamış: "Evet, bir gün baktım ki yırtık olmuş. Şaşırdım, nereden oldu diye düşündüm. Sonra aklıma geldi ki havadar don giymiştim, ondan olmuş olabilir!"😄

Geri