YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Arl 2010 #1 Bu konuyu görebiliyorsanız yönlendirme tamamlanmış demektir. Paylaşıma başlayabilirsiniz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Arl 2010 #3 Bölge bölge geçişler oluyor her bölge aynı anda olmuyor maalesef. Ben hala proxy ile giriyorum diğer tarafta şu an 660 kişi görünüyor Ama proxy olmadan görebiliyorsanız sizin için sorun yoktur tamamlanmıştır yani BU KONUYU OKUYABİLENLER İÇİN YÖNLENDİRME SORUNU ORTADAN KALKMIŞTIR !
Bölge bölge geçişler oluyor her bölge aynı anda olmuyor maalesef. Ben hala proxy ile giriyorum diğer tarafta şu an 660 kişi görünüyor Ama proxy olmadan görebiliyorsanız sizin için sorun yoktur tamamlanmıştır yani BU KONUYU OKUYABİLENLER İÇİN YÖNLENDİRME SORUNU ORTADAN KALKMIŞTIR !
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Arl 2010 #5 Evet sanırım öyle Baksana ben de proxy ile girebiliyorum Suskun birkaç konu eklemiş diğer tarafa.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Arl 2010 #6 YoRuMSuZ dediki: Evet sanırım öyle Baksana ben de proxy ile girebiliyorum Suskun birkaç konu eklemiş diğer tarafa. Genişletmek için tıklayın... Evet sabah gördüm o konuları Hatta bi duyuru vardı eklediğiniz msjlar silinir diye
YoRuMSuZ dediki: Evet sanırım öyle Baksana ben de proxy ile girebiliyorum Suskun birkaç konu eklemiş diğer tarafa. Genişletmek için tıklayın... Evet sabah gördüm o konuları Hatta bi duyuru vardı eklediğiniz msjlar silinir diye
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 19 Arl 2010 #7 ben anlamadım artık bu link ilemi giriş yapıcaz birde reklamlardan konu okunmuyor sanırım reklamlar oturmamıs kıpır kıpırlar
ben anlamadım artık bu link ilemi giriş yapıcaz birde reklamlardan konu okunmuyor sanırım reklamlar oturmamıs kıpır kıpırlar
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Arl 2010 #9 Kızıl_Mavi dediki: ben anlamadım artık bu link ilemi giriş yapıcaz birde reklamlardan konu okunmuyor sanırım reklamlar oturmamıs kıpır kıpırlar Genişletmek için tıklayın... Ben link falan göremiyorum reklamda anlamadım bişey
Kızıl_Mavi dediki: ben anlamadım artık bu link ilemi giriş yapıcaz birde reklamlardan konu okunmuyor sanırım reklamlar oturmamıs kıpır kıpırlar Genişletmek için tıklayın... Ben link falan göremiyorum reklamda anlamadım bişey
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Arl 2010 #10 Diğer tarafa yazdım proxy linki burada değil Ya aslında ordaki veritabanı duruyo ama geri dönüşte buradaki veritabanını üzerine yazdıracağımız için aynı ID'lere sahip konular üzerine yazdırılacak dolayısıyla şu an yönlendirme tamamlanmayan üyelerimizin yazdıkları da silinmiş olacak.
Diğer tarafa yazdım proxy linki burada değil Ya aslında ordaki veritabanı duruyo ama geri dönüşte buradaki veritabanını üzerine yazdıracağımız için aynı ID'lere sahip konular üzerine yazdırılacak dolayısıyla şu an yönlendirme tamamlanmayan üyelerimizin yazdıkları da silinmiş olacak.