cırcırböcee V.I.P V.I.P 15 Arl 2006 #1 Yumurta kabuklarına delik açma sanatı inanılmaz derecede sabit ve titremeyen bir el, sabır ve çaba gerektiriyor. Bunların karşılığında da böylesine güzel tasarımlar ortaya çıkıyor.
Yumurta kabuklarına delik açma sanatı inanılmaz derecede sabit ve titremeyen bir el, sabır ve çaba gerektiriyor. Bunların karşılığında da böylesine güzel tasarımlar ortaya çıkıyor.
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Arl 2006 #2 Adamlara bak ya bu kadar hassas bir şeyle ne kadar güzel çalışmalar yapmışlar. Taktir etmek lazım. Eline sağlık
Adamlara bak ya bu kadar hassas bir şeyle ne kadar güzel çalışmalar yapmışlar. Taktir etmek lazım. Eline sağlık
shiny Üye 23 Şbt 2007 #8 ellerine sağlık çok hoşlar,çok beğendim...ben de başka arkadaşlarla paylaştım...umarım bi sakıncası yoktur
ellerine sağlık çok hoşlar,çok beğendim...ben de başka arkadaşlarla paylaştım...umarım bi sakıncası yoktur
cırcırböcee V.I.P V.I.P 23 Şbt 2007 #9 Aktarma çalışmaları yapmanızdan ziyade bizde sizin paylaşacaklarınızı görmeyi tercih ederdik
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Şbt 2007 #10 Burada shiny Kardesimizede tesekkür etmeli dürüst oldugu icin diye düsünüyorum söylemeye bilirdide aslinda ))
Burada shiny Kardesimizede tesekkür etmeli dürüst oldugu icin diye düsünüyorum söylemeye bilirdide aslinda ))