k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 2 Eyl 2009 #1 Cuma namazına giden bir yurdum insanı "Tanrı meşgul, ben yardımcı olabilir miyim?" yazılı elbisesiyle namaz kılıyor...
Cuma namazına giden bir yurdum insanı "Tanrı meşgul, ben yardımcı olabilir miyim?" yazılı elbisesiyle namaz kılıyor...
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Eyl 2009 #2 yurdum insanı olmıycak şeyler yapıyor ki onun manasıın bildiğinden de pek emin dğeilim :S
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 2 Eyl 2009 #3 yeşüLL dediki: yurdum insanı olmıycak şeyler yapıyor ki onun manasıın bildiğinden de pek emin dğeilim :S Genişletmek için tıklayın... Kocaman şeytan kafasını da mı görmüyor =B
yeşüLL dediki: yurdum insanı olmıycak şeyler yapıyor ki onun manasıın bildiğinden de pek emin dğeilim :S Genişletmek için tıklayın... Kocaman şeytan kafasını da mı görmüyor =B
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Eyl 2009 #4 bilinçsizlik mi diyim ne diyim .olmamış yurdum insani
zemheri Usta 2 Eyl 2009 #5 "yorumsuz" demek isterim bişey diyerek hakkına girmeyim..vardır bi niyeti temiz yada değil..