RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Nsn 2013 #4 ZeyNoO dediki: Neydi bu oyunun adı yaa Yaratıcı Genişletmek için tıklayın... langırt .. evet baya yaratıcı olmuş
ZeyNoO dediki: Neydi bu oyunun adı yaa Yaratıcı Genişletmek için tıklayın... langırt .. evet baya yaratıcı olmuş
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Nsn 2013 #5 İnternette bu ara dönen bi geyik geldi aklıma şimdi "Langırt da mı oynamıyah!" çok hoşuma gitti ama resim burda oynayan çocuklar eminim daha mutludur orjinalinde oynayanlardan
İnternette bu ara dönen bi geyik geldi aklıma şimdi "Langırt da mı oynamıyah!" çok hoşuma gitti ama resim burda oynayan çocuklar eminim daha mutludur orjinalinde oynayanlardan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Nsn 2013 #6 _nehir_ dediki: İnternette bu ara dönen bi geyik geldi aklıma şimdi "Langırt da mı oynamıyah!" çok hoşuma gitti ama resim burda oynayan çocuklar eminim daha mutludur orjinalinde oynayanlardan Genişletmek için tıklayın... Langırtda neymiş Bizim tek oyuncağımız 9 taşımız yada sekseğimizdi Nerdee böyle cafcaflı oyuncaklar
_nehir_ dediki: İnternette bu ara dönen bi geyik geldi aklıma şimdi "Langırt da mı oynamıyah!" çok hoşuma gitti ama resim burda oynayan çocuklar eminim daha mutludur orjinalinde oynayanlardan Genişletmek için tıklayın... Langırtda neymiş Bizim tek oyuncağımız 9 taşımız yada sekseğimizdi Nerdee böyle cafcaflı oyuncaklar
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Nsn 2013 #7 ZeyNoO dediki: Langırtda neymiş Bizim tek oyuncağımız 9 taşımız yada sekseğimizdi Nerdee böyle cafcaflı oyuncaklar Genişletmek için tıklayın... Evet biz evde oynamazdık ki hep sokakta toplanırdık, top oynardık, ip atlardık masa oyunları pek yoktu gerçi benim tasolarım da vardı bak )
ZeyNoO dediki: Langırtda neymiş Bizim tek oyuncağımız 9 taşımız yada sekseğimizdi Nerdee böyle cafcaflı oyuncaklar Genişletmek için tıklayın... Evet biz evde oynamazdık ki hep sokakta toplanırdık, top oynardık, ip atlardık masa oyunları pek yoktu gerçi benim tasolarım da vardı bak )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Nsn 2013 #8 _nehir_ dediki: Evet biz evde oynamazdık ki hep sokakta toplanırdık, top oynardık, ip atlardık masa oyunları pek yoktu gerçi benim tasolarım da vardı bak ) Genişletmek için tıklayın... Abimin tasoları vardı
_nehir_ dediki: Evet biz evde oynamazdık ki hep sokakta toplanırdık, top oynardık, ip atlardık masa oyunları pek yoktu gerçi benim tasolarım da vardı bak ) Genişletmek için tıklayın... Abimin tasoları vardı
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Nsn 2013 #9 ZeyNoO dediki: Langırtda neymiş Bizim tek oyuncağımız 9 taşımız yada sekseğimizdi Nerdee böyle cafcaflı oyuncaklar Genişletmek için tıklayın... Zeynocum biraz abarttık herhalde Benim çocukluğumda vardı. Öyle zengin olmaya falanda gerek yoktu bunu oynamak için Kolumu çatlatmıştım bunu oynayacağım diye...
ZeyNoO dediki: Langırtda neymiş Bizim tek oyuncağımız 9 taşımız yada sekseğimizdi Nerdee böyle cafcaflı oyuncaklar Genişletmek için tıklayın... Zeynocum biraz abarttık herhalde Benim çocukluğumda vardı. Öyle zengin olmaya falanda gerek yoktu bunu oynamak için Kolumu çatlatmıştım bunu oynayacağım diye...