Yüreğime Dokunanlar.....

• Konuyu açan Konuyu açan BeReNN
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Oysa küçüklüğümden beri alışkındım ben ateşimin çıkmasına.. Annemin elini alnıma koyup ''ateşi var hala'' diye başucumda fısıldamasına.. Şimdilerde annem yine başucumda.. ''acısı var hala'' diyor.. Eli sol yanımda...!​

Önceden olsa bırak gitsin aşk tek kişilik derdim.Kimi sevdiğin önemli değil, önemli olan sevme becerin derdim...Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş.Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış.Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış....Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış...

Ne kadar küçük şeyler için ağlardık... Bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek...

Şimdi büyüdük, çok büyük olaylar bile ağlatmıyor bizi. Ölümler,iflaslar,savaşlar...

Şimdi daha mı güçlüyüz, yoksa daha mı alışkan? Hayatı öğrenmek alışmak mı acaba...?

Belki de oyunların arkasına saklanmışım,Şehirler büyümüşde ben hep çocuk mu kalmışım,Yenilmezdi böyle zamansız,Gitmeseydi eğer bu yürek.Kirlenince olur ya niyet,Zor geliyor artık sevişmek,Tükenince mazeret,Aşk acıdan ibaret.Belki ben hala masalların,Mutlu sonların etkisindeyim hala,İşte bu yüzden bıçak sırtlarına emanettir...... bu yürek,Aslında yalanların,farkındayım elbet.Ama görmezden geldim, Bilen bilir acıtır insanı gerçek

Hoşçakal" ıssızlığıyla kalmak nedir bilir misin...?Tüm anlamlarını kaybetmiş bir alfabeyle, "Lütfen" kelimesini kekeleyebilirmisin?... Defalarca yutkunarak ve direnmeye çabalayarak gözlerinisürüklemeye hazır sele, nasıl "Kendineiyi bak" denir bilir misin?..."Sen de" dendiğinde çoktan dağılmışyanlarını saklayabilir misi...n....? Aşk......ın... ihanetini bile özleyecek kadar,Aşkı sevebilir misin?

Çok özledim bugün seni özlemin iliklerime işledi sevgili nefesim nefesini istiyo bir çırpıda teninde yok olmak istiyorum sevgili özledim seni.Hadi özlemime son ver artık Rüyalarımda görmekten yoruldum seniii...

Özlediğim biri için yazmıştım ....

Tıpkı Sevilmeyen Bir Öğretmen Gibiydi Kalbim.. Parmak Kaldıranlara İnat, Hep Dersten Anlamayanları Seçti.

Gitarın Tellerine Vurur Gibiydi; Sesinin İçimdeki Yankısı! Kimsenin Bilmediği Şarkıların Bestesini Ruhumda Sakladım;Sense Kulaktan Kulağa Dağıttın! Şimdi Dillerde Dolanıyoruz...Adımız Ayrılık,Şarkımız Hüsran Ve Ağlamaklı...Şarkımız Adını Senin Yüzün'den Aldı!

hani olmaz ya !

kelebek umutları eksem diyorum
mayısın son demlerinde
hazirana boyun eğen şu günlerde..

Çocukken güneş olmak isterdim..Sonra anladım ki Eniyisi çocuk olmak..Çünkü güneştensıcaktı kalbim.Büyüdüm derken..Yaşam denen ayazda üşüdüm Soğudu buza döndü kalbim.Ne güneş olabildim..Ne çocuk kalabildim...

Geri