S -STORM- Usta 21 Arl 2009 #1 Beni nasıl bilirsiniz! Bir cümleyle açıklayınız! Not:Kötü Yorum Yok! Kötü yorum yapan kişi cevap yazmasın!
Beni nasıl bilirsiniz! Bir cümleyle açıklayınız! Not:Kötü Yorum Yok! Kötü yorum yapan kişi cevap yazmasın!
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Arl 2009 #2 Daha yenisinn henüz kimsenin fikrinin olacağını sanmıyorum Ama ilerleyen zamanlarda seni tanıdıkça mutlaka yorumlar olacaktır ;
Daha yenisinn henüz kimsenin fikrinin olacağını sanmıyorum Ama ilerleyen zamanlarda seni tanıdıkça mutlaka yorumlar olacaktır ;
MeRciMeK V.I.P V.I.P 21 Arl 2009 #3 Seni bilmiyorum ama baktım da ortak bi yanımız var Aynı yerde doğmuşuz
Safir Özel Üye Özel üye 22 Arl 2009 #4 Foruma katıl, seni bi bilelim hele. Sonra yazacak iyi bişeyler buluruz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2009 #7 aceleci gördüm seni...zamana bırakıyorum yorumu... zamanı gelince bir ikıi satır karalarım seninhakkında...
aceleci gördüm seni...zamana bırakıyorum yorumu... zamanı gelince bir ikıi satır karalarım seninhakkında...