yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mrt 2009 #1 Turkcell Süper Lig'in 24. hafta maçında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti ve lider Sivasspor'un ardından 2. sıradaki yerini korudu. Upvote 0 Downvote
Turkcell Süper Lig'in 24. hafta maçında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti ve lider Sivasspor'un ardından 2. sıradaki yerini korudu.
MRMİC Uzman 14 Mrt 2009 #4 zuzuu dediki: inş.şampiyonuz... harbiden maçamı gittin MRMİC Genişletmek için tıklayın... Evet gittim çok soğuktu dondum ama goller ısıttı
zuzuu dediki: inş.şampiyonuz... harbiden maçamı gittin MRMİC Genişletmek için tıklayın... Evet gittim çok soğuktu dondum ama goller ısıttı
zuzuu Uzman 14 Mrt 2009 #5 MRMİC dediki: Evet gittim çok soğuktu dondum ama goller ısıttı Genişletmek için tıklayın... süper yha inş.o duyguyu bnde bigün yaşarım peki goller kimden..bobodanmı
MRMİC dediki: Evet gittim çok soğuktu dondum ama goller ısıttı Genişletmek için tıklayın... süper yha inş.o duyguyu bnde bigün yaşarım peki goller kimden..bobodanmı
MRMİC Uzman 14 Mrt 2009 #6 zuzuu dediki: süper yha inş.o duyguyu bnde bigün yaşarım peki goller kimden..bobodanmı Genişletmek için tıklayın... İnşallah yaşarsın farklı bişey çok güzel Goller: Ernst,Ekrem,Holosko) Bobo boş geçti bu akşam
zuzuu dediki: süper yha inş.o duyguyu bnde bigün yaşarım peki goller kimden..bobodanmı Genişletmek için tıklayın... İnşallah yaşarsın farklı bişey çok güzel Goller: Ernst,Ekrem,Holosko) Bobo boş geçti bu akşam
MRMİC Uzman 14 Mrt 2009 #8 zuzuu dediki: olsun yha sonucta yendikdimi yani Genişletmek için tıklayın... Tabi önemli olan galibiyet şampiyonluğu kutlarız beraber
zuzuu dediki: olsun yha sonucta yendikdimi yani Genişletmek için tıklayın... Tabi önemli olan galibiyet şampiyonluğu kutlarız beraber
zuzuu Uzman 14 Mrt 2009 #9 MRMİC dediki: Tabi önemli olan galibiyet şampiyonluğu kutlarız beraber Genişletmek için tıklayın... inş.kutlarızz süper bi cosku içinde
MRMİC dediki: Tabi önemli olan galibiyet şampiyonluğu kutlarız beraber Genişletmek için tıklayın... inş.kutlarızz süper bi cosku içinde
YeNi_ÇeRi Uzman 15 Mrt 2009 #10 Adım Adım Şampiyonluğa Gidiyoruz.. Haftaya Lideriz..Sivası evinde yeneceğiz..Sezon Sonu İnönü de Kutlamalar Bekleriz..
Adım Adım Şampiyonluğa Gidiyoruz.. Haftaya Lideriz..Sivası evinde yeneceğiz..Sezon Sonu İnönü de Kutlamalar Bekleriz..