Zürich Weinachtsdorf: Glühwein, Glitzer und Gekicher

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
IMG_6078.webp
Zürich'ün her köşesinden yükselen Noel kokusu, sizi büyülü bir dünyaya davet ediyor: Zürich Weinachtsdorf! Buraya adım attığınız anda, sanki bir peri masalına düşmüş gibi hissediyorsunuz. Ama bu peri masalında, şirin mişkin elflerin yanı sıra, glühwein'den sonra biraz fazla neşelenmiş, şarkı söyleyen ren geyiği benzeri insanlar da mevcut.

Her köşede göz kamaştırıcı ışıklar, göz alıcı süslemeler ve tabii ki, iştah kabartıcı lezzetler sizi bekliyor. Raclette kokusu burnunuzu okşarken, bir yandan da Noel pazarında dolaşan, alışveriş torbalarını taşımakta zorlanan insanları izliyorsunuz. (Kendinizi onlardan biri olarak hayal etmeyin, asla.)

Çocuklar için büyülü bir karnaval havası varken, yetişkinler için ise sıcak glühwein eşliğinde sohbet etme fırsatı bulunuyor. Tabii, glühwein'in bir iki kadehinden sonra, Noel şarkıları söyleme cesaretinizin de birden artabileceğini unutmamak gerek. (Kimse sizi yargılamayacak, emin olun!)

Ama uyaralım: Zürih Weinachtsdorf'ta kaybolmak çok kolay. O kadar çok güzel şey var ki, bir anda kendinizi yüzlerce el yapımı hediyelik eşya arasında, "Acaba bunu anneme alsam mı, yoksa kendime mi?" diye düşünürken bulabilirsiniz. (İpucu: Her ikisi de mükemmel bir fikir.)

Sonuç olarak, Zürih Weinachtsdorf, nostaljik bir Noel havası, keyifli anlar ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim. Sadece dikkat edin, aşırı glühwein tüketimi, ren geyiği taklidi yapmanıza neden olabilir. (Sorumluluk bizde değil!)IMG_6081.webpIMG_6085.webpIMG_6086.webpIMG_6087.webpIMG_6084.webpIMG_6083.webpIMG_6076.webp
bügün akşam çektiğim resimler hâlâ sokaklarda geziyorum 😂bugün pazar keyfini çıkarıyorumIMG_6077.webpIMG_6075.webpIMG_6074.webpIMG_6073.webpIMG_6088.webp

Bu arabalarda gercek oyuncak degil isteyen bana hediye olarak birtanem ala bilir :)) yani hicte hayir demem :)
IMG_6089.webpIMG_6090.webp

Son düzenleme:
Geri