Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ock 2013 #21 RUZG4R dediki: Zeyno ben öyle pastayla falan kanmam @YoRuMSuZ Abiii bir rakı masası yakışır Genişletmek için tıklayın... Rakıyı yasaklıyorum ikinizede Bu benim konum alkolsüz içeceklerle idare edeceksiniz o kadar Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: Zeyno ben öyle pastayla falan kanmam @YoRuMSuZ Abiii bir rakı masası yakışır Genişletmek için tıklayın... Rakıyı yasaklıyorum ikinizede Bu benim konum alkolsüz içeceklerle idare edeceksiniz o kadar
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ock 2013 #24 ÇerezForumu tekrar tekrar kutluyorum. Şu zamana kadar bütün değerlerimizi koruduk ve koruyacağız. Daha nice nice 100.00 üyeye diye noktamı koyayım.
ÇerezForumu tekrar tekrar kutluyorum. Şu zamana kadar bütün değerlerimizi koruduk ve koruyacağız. Daha nice nice 100.00 üyeye diye noktamı koyayım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Ekm 2017 #27 14 Ocak 2013 te @ZeyNoO tam 100 bininci üyeyi yakalamış ama aradan geçen sürede ancak 119 bin olmuşuz. Gerçi arada silinen birkaç 1000 lik üyeyi de unutmamak lazım. )
14 Ocak 2013 te @ZeyNoO tam 100 bininci üyeyi yakalamış ama aradan geçen sürede ancak 119 bin olmuşuz. Gerçi arada silinen birkaç 1000 lik üyeyi de unutmamak lazım. )
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 22 Ekm 2017 #28 Yıllarca beraber olmak, beraberliğimize binlerce, paylaşımcı değerli üye katmak dileğiyle... Kapımız herkese açık.
Yıllarca beraber olmak, beraberliğimize binlerce, paylaşımcı değerli üye katmak dileğiyle... Kapımız herkese açık.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ekm 2017 #29 Vayy bee ben mi yakalamışım Eski arkadaşların isimlerini görünce harbi güzel bi anı oldu.. Hepsi hala burada olabilseydi keşke
Vayy bee ben mi yakalamışım Eski arkadaşların isimlerini görünce harbi güzel bi anı oldu.. Hepsi hala burada olabilseydi keşke
buhurdan Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2017 #30 benim üyeliğimin 3. günüymüş kıl payı kaçırmışım 99999küsürlü bi üyeyim o zaman ben de