Arkadaşım sen 11811 in dünyanın en pahalı servisi olduğunu biliyormusun ? Ben 11880 i aradım açıkcası çok memnun kaldım müşteri temsilcileri çok ilgili 11811 gibi telefonu biran önce kapatmak için can atmıyorlar tek seferde sabit hatları hemde tüm gsm operatörlerini sorgulatabiliyorsun ve bunun yanında birçok günlük hayatımızı olumlu yönde etkileyecek hizmeti birarada verecekler hepimiz bıkmıştık artık daha ne söylemek istediğimizi anlamadan numara vermeye çalışan 11811 operatörlerinden !
ben 11880 çağrı merkezinde çalışıyorum müşteri temsilcisiyim arkadaşlar.. tek sorgulamada tüm operatörlerde arama yapma imkanı var.11824 vardı... onda baştan avea da yapıyo bulamadıı zaman turkcell de bulamadıı zaman vodafone de.. zaten telefonda o kadar süre bekliyosunuz onları.. ama 118 80 tüm operatörlerde aynı anda arama yapıyor.. ve eğer o numara bulunamadıı zaman recall diye bir departman var .. bu türkiye de tek.. eğer o an o numara bulunamadıı zaman daha detaylı bir arama yapılıyor ve ücretsiz olarak size geri dönülüyor..max 10 dk..
ve ücret konusu dakikası 83,5 kuruş+%15 KDV...
Saçmaladığının farkındasındır umarım eski numaranız 118 11 ise şimdi hizmet veren ve yıllardır hizmet vermekte olan 11811 nerde ara bakıyım ne çıkıyor orası hala var hizmet vermeye devam ediyor yıllardır oldugu gibi tamam bir şeyler paylaş saygım vara bilgin olmayan konularda yorum yapma istersen,yaklaşık 3 yıl önce sadece 118 di sonra 11811 oldu ve hala hizmet vermeye devam ediyor orası telekomun bilinmeyen numaralar servisi siz ise bu işi yapan farklı bir firmasınız ikisi arasında fark var siz yenisiniz eskisi ile ilginiz alakanız yok arkadaşım anlatabilmişimdir umarım yaptığınız reklam bir çok insana oldugu gibi sizinde beynini bulandırmış sanırım.