BeReNN Alyam? Özel üye 19 Şbt 2012 #12 Ben mümkünse anketlerde ismimi görmek istemiyorum çünkü haftanın üyesi olmak için emek verilmeli forumaki bu sıra yapmadığım bişey eğer dikkate alınırsa sevinirim
Ben mümkünse anketlerde ismimi görmek istemiyorum çünkü haftanın üyesi olmak için emek verilmeli forumaki bu sıra yapmadığım bişey eğer dikkate alınırsa sevinirim
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Şbt 2012 #14 Caglayagmur dediki: tabiki dikkate alınacaktır. bu arada son 47 dakika Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler caglam
Caglayagmur dediki: tabiki dikkate alınacaktır. bu arada son 47 dakika Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler caglam
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Şbt 2012 #15 alemdar ve arzıhal eşit oylarla birinci olmuşlardır her ikisinide tebrik ediyor ödüllerini gönderiyorum yeni anket akşama açılacaktır.
alemdar ve arzıhal eşit oylarla birinci olmuşlardır her ikisinide tebrik ediyor ödüllerini gönderiyorum yeni anket akşama açılacaktır.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 20 Şbt 2012 #18 Teşekkürler kalemşörler...Ayrı ayrı hepinize... Sen ve şen kalın. EMİ... bu arada arz-ı hal' ide tebrik ederim...
Teşekkürler kalemşörler...Ayrı ayrı hepinize... Sen ve şen kalın. EMİ... bu arada arz-ı hal' ide tebrik ederim...