• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

13 Yaş ve Altı Üyelerimiz

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Foruma üyelikte 13 yaş ve altı üyelik için aile onayı gereken bir ayar mevcut ancak kullanmadık.

Sizce, aktif etmeli miyiz ?

Amaç 13 yaş altı üye olmasın değil, ailesinden onay alarak üye olsun.Amaç bu...Tabi dediğin gibi onlarında işine yarayacak bir çok şey var,tamamen önünü kesmiş değiliz.Sadece izin alsın.Hem anne babasından izin alırsa onlarda dur bakıyım neymiş diye incelerken belki forumun cazibesine kapılabilir.;).:)

jeriko düşün ki 13 yaşındasın bişey ararken google da cerezforum çıktı dosya yazılı sorusu tarih ödevi zart zurt herhangi bişey. sonraciminek üye olurken anana babana sor da gel dedi. Gidip mutfağa eli bulaşıkta ya da yemekte olan anneni neden yorasın? çok realist bir yaklaşım oldu ama aynen böyle durum.

Tabi amaç forumumuz için en iyisi neyse onu belirlemek.Yoksa illa dediğim olsun mantığında i-pek dışında kimse yoktur.:D
Not o tip(zart -zurt) şeyler için üyelik gerekmiyor.

Yorumsuz ...Bir insan isterse açamayacağı engel yok..Aile onayı iyi ama kimse uygulamaz bunu..Aynı zamanda öğrencilerin eli ayağı kaç tane proje ve performans hazırlandı bu bölümden Ortası yokmu bu işin eğitim bölümü için mesala yaş sınırı istenmese sadece fikir..

Bence gerek yok yaş sınırına..e-PaCk'ın tüm dediklerinede katılıyorum..ben ödev hazırlarken çogu zamn üyelik isteyen yerleri es geçiyorum..şimdi ugrasamam diye mesela..bi de ana baba onayı düşünülürse oo hem annesinin yada babasının onay verdiği ne malum..nerden bileceksin ki..kendiside anne babası gibi onay verebilir..hatta hiç ugrasmaz direk yasını büyültür..bunu anlamamız imkansız...ben 12 yasındayım diyelim hanginiz anlardı bunu..

neyse uzun lafın kısası gerek yok bence böyle bir uygulamaya..herkes güzel forumumuzda istediği alana ulaşabilsin..

Geri