Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Ock 2015 #12 ayın 5inde oylamaya sunulacak fotoğraflar bir 10 günde o sürse 15 inde ancak.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Ock 2015 #14 Bende ki gibi Yarışma Birincisi logosu 1 ay sende duracak. Ve maksat ödül değil, eğlenmek
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 28 Ock 2015 #15 zevkli bir konu o an denilen türden resimler olacak diye tahmin ediyorum inşallah katılım bol olur ...şimdiden katılımcılara bol şanslar diliyorum
zevkli bir konu o an denilen türden resimler olacak diye tahmin ediyorum inşallah katılım bol olur ...şimdiden katılımcılara bol şanslar diliyorum
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 3 Şbt 2015 #18 cemree dediki: Son üç gün ... Hatırlatma yapalım dimi =)) Genişletmek için tıklayın... Böyle giderse zamanı uzatacağım katılım çok az.
cemree dediki: Son üç gün ... Hatırlatma yapalım dimi =)) Genişletmek için tıklayın... Böyle giderse zamanı uzatacağım katılım çok az.
cemree =)=) V.I.P 3 Şbt 2015 #19 Sentinus dediki: Böyle giderse zamanı uzatacağım katılım çok az. Genişletmek için tıklayın... en az kaç kişi olmalıydı
Sentinus dediki: Böyle giderse zamanı uzatacağım katılım çok az. Genişletmek için tıklayın... en az kaç kişi olmalıydı
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 3 Şbt 2015 #20 belli bir sayı yok diye biliyorum ama elimde 3 resim var şu anlık