Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Şbt 2012 #1 Katılımın çok olmasını umdugum yeni anketimiz oylarınızı bekliyor
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 20 Şbt 2012 #3 Oyumu kullandım... Hayırlısı olsun...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Şbt 2012 #5 verdim oyumu gönlümde tamamen hak eden biri o huzurla verdim oyumu ooo bakıyorum da artık listeye almıyolar beni
verdim oyumu gönlümde tamamen hak eden biri o huzurla verdim oyumu ooo bakıyorum da artık listeye almıyolar beni
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 21 Şbt 2012 #7 hmm sEvindirici bir sasirma listede olmak umarim daim olur tskler katilim adina oyumuzu kullandik hayirli olsun
hmm sEvindirici bir sasirma listede olmak umarim daim olur tskler katilim adina oyumuzu kullandik hayirli olsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Şbt 2012 #8 -araz- dediki: verdim oyumu gönlümde tamamen hak eden biri o huzurla verdim oyumu ooo bakıyorum da artık listeye almıyolar beni Genişletmek için tıklayın... araz daha önceki haftada birinciliğin olduğu için bu haftadaki listede yoksun. Liste yaparken birincilik alanları yeni haftalarda listeye almamaya çalışıyorumki bütün üyelerimizin şansı olsun ;
-araz- dediki: verdim oyumu gönlümde tamamen hak eden biri o huzurla verdim oyumu ooo bakıyorum da artık listeye almıyolar beni Genişletmek için tıklayın... araz daha önceki haftada birinciliğin olduğu için bu haftadaki listede yoksun. Liste yaparken birincilik alanları yeni haftalarda listeye almamaya çalışıyorumki bütün üyelerimizin şansı olsun ;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Şbt 2012 #9 Sürgün Sevdam dediki: hmm sEvindirici bir sasirma listede olmak umarim daim olur tskler katilim adina oyumuzu kullandik hayirli olsun Genişletmek için tıklayın... Şaşma Sürgün Sevda çalışmalarınla paylaşımlarınla listede olman gerekliydi
Sürgün Sevdam dediki: hmm sEvindirici bir sasirma listede olmak umarim daim olur tskler katilim adina oyumuzu kullandik hayirli olsun Genişletmek için tıklayın... Şaşma Sürgün Sevda çalışmalarınla paylaşımlarınla listede olman gerekliydi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Şbt 2012 #10 Benim oyum nacbarima gitsin )) yakin mesafe nede olsa