2014 sevgililer günü resimleri -14 şubat resimleri

(Orada yazan site ismini silmek için sevimli hayvancığımı katlettim azıcık idare edin :P)
Ben yapsaydım bişiler böyle bir kartpostalın arkasına bişiler yazıp verirdim herhalde :) 'Çilkin kulbağa' şeklinde bi hitap şeklimde olabilirdi :D

Not: İlişkiler bu kartpostalsan sonra ne yöne gider bilemem :P

haha :D

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem. :P

Okadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun! :D

@eCeL böyle bir şey bekliyorsun galiba :D

Şahsen bana böyle alıntı mesajlarla sevgisini belli edeceğine hiç etmesin daha iyi :D artık popülaritesini cep telefonlarının ilk çıktığı yıllarda mesajlaşma yoluyla kaybetmiş mesajlar bunlar :D millet ne sevinirdi yazık :D
aslında sevgililer günü hakikaten fuzuli yaa :) böyle alıntı sözlerede hiç gerek yok.
Ki dinimizde de hani Dil ile İkrar ve Kalp ile tasdik olayı var ya. Bu da öyle. Kalp tasdik etmedikten sonra dil ile söylesen ne yazar misali düşünüyorum ben. Yani sevgi sözde değil özde olmalı gibilerinden efendim :))
Bayanlarıda hiç anlayamıyorum alıntı sözlerden ne anlarlar ki :D

alıştırmayın böyle şeylere sonra başa çıkılmıyo.. :P ardından kızlar ne dedikoducu yorumunu da ilk bunları başlatanlar yapıyo.. :P :D

Geri