• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

3 Boyutlu Kaldırım Sanatı...

çok farklı bir çalışma..çok hoşş..paylaşım için teşekkürler..

Forumda başka yerlerde de gördüm hepsi çok tatlı çok güzel bu resimlerin. Daha çok eklense keşke.

Kaldırıma resimler çizen ressam, inanılmaz sanat

Bu resammın sanatının eşi benzeri yok. Adı Julian Beever. O bir ressam. Ancak bildiğiniz ressamlardan biraz farklı bir ressam. Beever, cadde ve sokak ressamı. Nerkesin gelip geçtiği caddelere inanılmaz üç boyutlu resimler yapıyor .

10 yıldır cadde ve sokaklara inanılmaz resimler yapan Belçikalı Beever, dünyanın en ünlü ressamlarından birisi haline geldi. İngiltere, Belçika, Fransa, Hollanda, Almanya, ABD ve Avustralya'da çalıştı.

Kaldırıma taşıdığı Anamorphic illüzyonları, özel bir bakış açısından görüldüğünde insana gerçek hissi veren resimlere imza attı. Dünyanınnın pek çok sokak ve caddesinde 3 boyutlu resmi bulunan Beever, pek çok ülkeden de teklif aldı.

böyle bir konu hatırlıyorum ama bulamadım..resimler aynı mı bilmiyorum...

ama sanat süper ben kağıda çizemezken adamların kaldırımlara yollara çizim yapması hemde gerçek gibi...mükemmel birşey...paylaşım için teşekkürler..

Geri