patik Özel Üye Özel üye 1 Ksm 2010 #471 Eşarbının içine sardığı bezelyeleri üç tekerlekli bisikletinin sapetine yerleştirip yola koyuldu. İğne, kapı, masa
Eşarbının içine sardığı bezelyeleri üç tekerlekli bisikletinin sapetine yerleştirip yola koyuldu. İğne, kapı, masa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ksm 2010 #472 MasKapının karşısındaki masaya oturup elimdeki iğneyi anahtar deliğinden dışarı atmayı başardım su, sulak, sulu
MasKapının karşısındaki masaya oturup elimdeki iğneyi anahtar deliğinden dışarı atmayı başardım su, sulak, sulu
GöLGe Üstat 28 Ksm 2010 #473 çok susamış canım su isterken sulak yere gidip suya girip sulu sulu kendime geldim öğğğğ pek saçma oldu sev,sevme,git
çok susamış canım su isterken sulak yere gidip suya girip sulu sulu kendime geldim öğğğğ pek saçma oldu sev,sevme,git
patik Özel Üye Özel üye 29 Ksm 2010 #476 Kıskançlık aynı zamanda ben ve biz kavramları arasında karşılıklı bir geçiş evresidir. Gül ağla haykır
Kıskançlık aynı zamanda ben ve biz kavramları arasında karşılıklı bir geçiş evresidir. Gül ağla haykır
jeriko Özel Üye Özel üye 29 Ksm 2010 #477 Bazen insan gülecek mi ağlayacak mı bilemez.Böyle anlarda içinden haykırmak gelir. Yıldz, et, akaryakıt.
Bazen insan gülecek mi ağlayacak mı bilemez.Böyle anlarda içinden haykırmak gelir. Yıldz, et, akaryakıt.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 29 Ksm 2010 #478 yıldız et almaya giderken arabasının akaryakıtı bittiği için yolda kalmış. krispii gülmek ölüm
GöLGe Üstat 30 Ksm 2010 #479 kendi kaprisine gülüyorsun ama bu beni sinirden öldürüyor... pazartesi,sonuç,meb