@KaderKatibi abimm tam bir abi sizin derdinizi dert edinir sizin sevincinizle sevinir forumun güvenilir kaliteli isimlerinden iyiki var
@Polyanna çok tanışma fırsatımız olmadı ama burada olmasını seviyorum
Ağır bir yapısı var gibi geliyor bana sanki tanıdıkça daha çok yorumlar yaparım inşallah
@-araz- dostum.. buranın bana sunduğu en en güzel şey çok özledim
Onun hayatında olan herkes kendini çok şanslı hissediyordur eminim ?
Hahayyy benim kankalar bunlar @yesim434 bonkör kalbi güzel
konulara hakim süper dj
severim kendisini @Lelis samimi içten güzel yürekli canım
eski dizileri sever müzik repertuarı çok güzel harika konular açar severim kendisini @GüLüCüKツ oyyyyy can parçam canım kardeşim yüreği kalbi güzel kardeşim benimmm arkadaş canlısı samimi içten davranır herkese sevimli sempatik içten biri ailemizin kızı işte severim kendisini
@yilmaz27 : Aşiri eglenceli biri. Yazdiklariyla cok egleniyorum, iyiki burada foruma renk katti @NeFeS : Yeni uye ama o da cok sicakkanli, sohbetini cok begendim @Çağlayağmur : Epeydir sohbet edemedik ama forumda en sevdiklerim arasinda benim icin asiri kiymetlidir seviyorum seni ablam
@Lelis çok fazla konusuna rastladım katılımcı @Sentinus aktif olmayan biri @Sypnosis zeki biri olduğunu düşünüyorum çünkü sorduğum sorulara düşünmediğim cevaplar veriyor
@KıRMıZı aktifliğini fazla göremiyorum ama baya köklü üyelerden @-araz- çok samimi ve içten biri @violeta çok fazla tanıma şansım olmadı ama sempatik biri
@KuMRu cok özledik,nerelerdesin gel artik @KaderKatibi hislerimde yanilmiyorsam harika bir arkdas herkesin elinde en az 1 tane olmasi gerek )) @violeta kafasi bazen cok karisik olsada bizleri yani formu unutmuyor cok kalpten icten birine benziyor