-araz- EYVALLAH... V.I.P 18 Tem 2013 #651 yaren:forumun sakin müdavimlerinden felsefe_mi:lafı gediğine koyanlardan,uzaktan uzağa seviyorum efsane kartal:epeydir konuşamadık özletti kendini eCeL @nazenin Suskun
yaren:forumun sakin müdavimlerinden felsefe_mi:lafı gediğine koyanlardan,uzaktan uzağa seviyorum efsane kartal:epeydir konuşamadık özletti kendini eCeL @nazenin Suskun
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Tem 2013 #652 eCeL: Yeni ama kalıcı olacak gibi. @nazenin: Kendisini beğeniyorum Suskun: Ona denk gelemedim bi türlü _nehir_ yaren* RUZG4R
eCeL: Yeni ama kalıcı olacak gibi. @nazenin: Kendisini beğeniyorum Suskun: Ona denk gelemedim bi türlü _nehir_ yaren* RUZG4R
'katniss' Üstat 18 Tem 2013 #653 TeBeSSüm dediki: eCeL: Yeni ama kalıcı olacak gibi. @nazenin: Kendisini beğeniyorum Suskun: Ona denk gelemedim bi türlü _nehir_ yaren* RUZG4R Genişletmek için tıklayın... küstüm sana
TeBeSSüm dediki: eCeL: Yeni ama kalıcı olacak gibi. @nazenin: Kendisini beğeniyorum Suskun: Ona denk gelemedim bi türlü _nehir_ yaren* RUZG4R Genişletmek için tıklayın... küstüm sana
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Tem 2013 #654 _nehir_: Pozitif ve samimi yaren*: Kuzum espirili, neşelidir. RUZG4R:Kardeşim Beyfendi bir kişilik. eCeL Gülümse muhtar*
_nehir_: Pozitif ve samimi yaren*: Kuzum espirili, neşelidir. RUZG4R:Kardeşim Beyfendi bir kişilik. eCeL Gülümse muhtar*
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Tem 2013 #655 eCeL: forumun yeni aktiflerinden henüz tanışma fırsatımız olmadı.. zamanla birbirimizi tanıyacağız... Gülümse: Eski aktifliğini özlediklerimden (kendimin biile aktifliğini özledim... ahhh ahh zamansızlık) muhtar*: bknz: eCeL Gönülçelen Tebessüm YeşüLL
eCeL: forumun yeni aktiflerinden henüz tanışma fırsatımız olmadı.. zamanla birbirimizi tanıyacağız... Gülümse: Eski aktifliğini özlediklerimden (kendimin biile aktifliğini özledim... ahhh ahh zamansızlık) muhtar*: bknz: eCeL Gönülçelen Tebessüm YeşüLL
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Tem 2013 #656 Gönülçelen : Yeşil göz. Tebessüm : Allahım daima mutlu etsin onu YeşüLL : Aslann'ın ablasıymış yeni öğrendim. Umarım yanılmıyorumdur Şöyle uzun zamandır uğramamışlardan devam edelim. KaRaNFiL : sinovax : arz-ı hal :
Gönülçelen : Yeşil göz. Tebessüm : Allahım daima mutlu etsin onu YeşüLL : Aslann'ın ablasıymış yeni öğrendim. Umarım yanılmıyorumdur Şöyle uzun zamandır uğramamışlardan devam edelim. KaRaNFiL : sinovax : arz-ı hal :
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Tem 2013 #657 KaRaNFiL :Sanki bir yerlerden duydum ama pek hatırlayamadım foruma uzun ara verdikten sonra sinovax :bkn:KaRaNFiL arz-ı hal :Forumda önceden tanıdığım biri iyi biri @nazenin : BeReNN : _nehir_ :
KaRaNFiL :Sanki bir yerlerden duydum ama pek hatırlayamadım foruma uzun ara verdikten sonra sinovax :bkn:KaRaNFiL arz-ı hal :Forumda önceden tanıdığım biri iyi biri @nazenin : BeReNN : _nehir_ :
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Tem 2013 #658 @nazenin :kelimelerimin anlamını yitip duygularımla konuşmaya başladığım an... BeReNN :uykucuuuuu _nehir_ :imzları hep güzel KıRMıZı Tuba aslann
@nazenin :kelimelerimin anlamını yitip duygularımla konuşmaya başladığım an... BeReNN :uykucuuuuu _nehir_ :imzları hep güzel KıRMıZı Tuba aslann
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Tem 2013 #659 KıRMıZı: Eskisi kadar sık göremiyorum Tuba: Tatlı bacım aslann: Katılımcı, Tubayla atışmalarını beğeniyorum Organize işler Yorumsuz Çağlayağmur
KıRMıZı: Eskisi kadar sık göremiyorum Tuba: Tatlı bacım aslann: Katılımcı, Tubayla atışmalarını beğeniyorum Organize işler Yorumsuz Çağlayağmur
Tuba ♕ Özel üye 23 Tem 2013 #660 TeBeSSüm dediki: KıRMıZı: Eskisi kadar sık göremiyorum Tuba: Tatlı bacım aslann: Katılımcı, Tubayla atışmalarını beğeniyorum Organize işler çılgın biri Yorumsuz iyi bir yönetici işini en iyi şekilde yapan biri Çağlayağmur Genişletmek için tıklayın... yüreği güzel kendi güzel en sevdiğim ablam ecel cemre rüzgar
TeBeSSüm dediki: KıRMıZı: Eskisi kadar sık göremiyorum Tuba: Tatlı bacım aslann: Katılımcı, Tubayla atışmalarını beğeniyorum Organize işler çılgın biri Yorumsuz iyi bir yönetici işini en iyi şekilde yapan biri Çağlayağmur Genişletmek için tıklayın... yüreği güzel kendi güzel en sevdiğim ablam ecel cemre rüzgar