3 üye 3 yorum

Papatya : tatil günlerinde bile işe çağıran patronuna bende gıcık oluyorum :D kuzummm seviyorum onu hüznünü dengeli yaşıyo artık ..gönlündekileri sunsun yeni günler inş..
Düş : çok uzun zaman önce konuşmuştuk :) gerektiği yerde gerektiği kadar konusuyor ..kalemini sevdiklerimden..
araz : o bende kocaman bişey :)

Esr3
Kırmızı
Rüzgar

yaren*: Kuzuğum
arz-ı hal: ne kadar uzakta ve görmemiş olsamda bana ayrı bir pozitif enerji verenlerden. O güçlü bir anne.
HAYAL__: Nerelerdedir bilmiyorum ama özlenenlerden olduğunu hissedip gelse iyi olur. Güzel bakıp güzel gören;)

Kırmızı
Zeyno
Derya

Kırmızı - iyi kalpli biri. Bende yeri apayrıdır. Gönderdigi hediyeyi gözüm gibi bakıorum :)

Zeyno bu ara işleri gayet iyi sanırım. Adminemiz aşk hayatında :)

Derya oo cıvıl cıvıl pıtırcık :)) ama bazen beni benden alıo yorumları ile :)) ayrıca bana fal bakmayı unuttu :(

Düş
Sentinus
Katip

Denk gelemedi ki kahveler bi türlü :/

Düş: hem sert mizaçlı, hem duygu yüklü; yaşamaya dair ondan öğrenilecek şeyler olduğunu düşünüyorum. Ve ortak bi noktamız var evliliğe karşıyız :P

Sentinus: günlüğünü okuyunca kendinden geçiyor insan, duygulanıyor. Kalemi güçlü ve aynı zamanda bir o kadar da espritüel yanı var sanırım :)

Katip: herkese aynı mesafe ve saygıda; sakin bir mizacı var. Hiç sinirlenmiyor sanki, sakin ve sükunetli haline imreniyorum.

Sertmen
Mercimek
Papatya

Sertmen: Forumda yeni ama oldukça alışmış.
Mercimek: Okul bitti rahatladı. Şimdilerde bir işe girme telaşında sanırım.
Papatya: Yaşından daha olgun, becerikli.

Sentinus:
rüyam_gs:
limonata:

Sentinus: Yazmayı seven, efendi biri
rüyam_gs: arada uğraşan, fanatik gsli tatlı bir kız
limonata: günlüğünün uzaktan takipçisiyim, güzel yazıyor ve eminim çok da güzel çiziyordur :)

RUZG4R
cemree
felsefe_mi

ruzgar:sevdiklerimden hep görmek istediklerimden
cemree:harika bi tasarımcı,yeni şeyleri seviyo
felsefe mi:henüz kendisi ile tanışmasak da ilginç kişilik cümleleri oturtanlardan:)

esr3
dderya
suskun

Geri