~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 7 Ksm 2015 #11 çok güzel olmuş tebrikler yorumsuzum seni bununla uğraşırken düşünmek beynimi yordu açıkçası
A alperonur0087 Üyecik 21 Nsn 2016 #12 Yüzlerce Çerçeve Arasından Resminize En Uygun Olanı Bulmanın En Kolay Yolu. Online Çerçeve Atölyesi. Site üzerinden konumuna en yakın çerçevecilere de ulaşabilirsiniz.
Yüzlerce Çerçeve Arasından Resminize En Uygun Olanı Bulmanın En Kolay Yolu. Online Çerçeve Atölyesi. Site üzerinden konumuna en yakın çerçevecilere de ulaşabilirsiniz.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Arl 2016 #13 ayy ben bunu yapsam kesin katil olurum.gerer beni bböyle şeyler sabrim yok.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Nsn 2020 #14 Geçmişte kalan puzzle deneyimlerimi tekrar uyandırsam mı diye düşünmekteyim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Nsn 2020 #15 Benimde aklımdan geçiyor ama çocuklar çok kurcalar diye alamıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Tem 2024 #16 Nasıl bir azim varmış bende o günlerde ve fiyatlar çok enteresan rakamlarmış
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Tem 2024 #17 Bizim İstanbul da evde de var Türkiye’ye gidince yollayım onuda yap 7,8 senedir dolapta duruyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Tem 2024 #18 Baba ocağında da 3 -5 tane yapmisligim vardı ama hiçbirini çerçevelememistik.. Bunu da yeni evlendigimiz zamanlar eşimle yapmıştık. yemek masası iptal oluyor diye bir daha yapmak istemedik.. Hala çok seviyorum bu tabloyu..
Baba ocağında da 3 -5 tane yapmisligim vardı ama hiçbirini çerçevelememistik.. Bunu da yeni evlendigimiz zamanlar eşimle yapmıştık. yemek masası iptal oluyor diye bir daha yapmak istemedik.. Hala çok seviyorum bu tabloyu..
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 4 Ags 2024 #20 Bizde nerde bunu yapacak sabır cok güzel olmuşlar ama ellerinize saglık @YoRuMSuZ @KıRMıZı @Hiraa @YoRuMSuZ u bekliyor belki yorumsuz puzzle yapıyordu elbet biter bitince gelir
Bizde nerde bunu yapacak sabır cok güzel olmuşlar ama ellerinize saglık @YoRuMSuZ @KıRMıZı @Hiraa @YoRuMSuZ u bekliyor belki yorumsuz puzzle yapıyordu elbet biter bitince gelir