Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 14 Mrt 2022 #21 Yazdığım yazıların tekrardan silinmemesini
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 3 Eyl 2024 #22 Kaybolan kızın sağ salim bulunmasını
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 3 Eyl 2024 #26 Kulaklığımın bulunması
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Eyl 2024 #27 Mutfağın toplanmiş olması
VirgüL* Usta 4 Eyl 2024 #29 5 dakika sonra bir fincan sıcak çayımın olması ve sevdiklerimle keyifli bir sohbet ortamında bulunmamı isterim!
5 dakika sonra bir fincan sıcak çayımın olması ve sevdiklerimle keyifli bir sohbet ortamında bulunmamı isterim!
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Eyl 2024 #30 VirgüL* dediki: 5 dakika sonra bir fincan sıcak çayımın olması ve sevdiklerimle keyifli bir sohbet ortamında bulunmamı isterim! Genişletmek için tıklayın... Yalnız degilsin sdeve ben kahve isterdim çay yerine
VirgüL* dediki: 5 dakika sonra bir fincan sıcak çayımın olması ve sevdiklerimle keyifli bir sohbet ortamında bulunmamı isterim! Genişletmek için tıklayın... Yalnız degilsin sdeve ben kahve isterdim çay yerine