Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #11 Sinek ilacı arabalarının bıraktığı bulutun arkasından deli gibi koşmak demek...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #12 Pazar günleri annelerin çamaşır yıkaması ve büyük temizlik günü demek..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #13 TRT'nin yayın akışı bitişinde istiklal marşını dinlemek... Hatta tiz "biiiiiiip" sesi çıkana kadar TV'yi kapatmamak demek...
TRT'nin yayın akışı bitişinde istiklal marşını dinlemek... Hatta tiz "biiiiiiip" sesi çıkana kadar TV'yi kapatmamak demek...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #14 "Aldım çantamı koluma, çıktım Dallas yoluna... Ben Babi'yi beklerken Ceyar girdi koluma" demek...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #15 Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek..
Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #16 Parliament Pazar Gecesi sinema müziğini hala duyduğunda içinin garip olması demek...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #17 Tutti Frutti izlerken çok utanılması ama bir o kadar da merak edilmesi demek...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #18 Bakkal dönüşlerinde güzel kokulu ekmek ucunu yemenin zevkini bilmek demek...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #19 Kasete kayıt yapılabilmesi için kasetin alt tarafında bulunan karelerin bantla kapatılması demek...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Tem 2011 #20 Akşam ebesi, yakan top ya da ortada sıçan oyunlarını bilmek demek...