Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Ekm 2014 #11 Her şeyin hayırlısı tabi hocam. O günlere tekrar dönmek ümidi ile diyelim.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Ekm 2014 #12 11. Sivrisinek ilacı sıkan aracı kovalamak. Hiç bir sevgilinin peşinden koşmadık sivrisinek aracının peşinden koştuğumuz kadar.
11. Sivrisinek ilacı sıkan aracı kovalamak. Hiç bir sevgilinin peşinden koşmadık sivrisinek aracının peşinden koştuğumuz kadar.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Ekm 2014 #13 12. Eksik gazete kuponu için bakkal bakkal gezmek. ARCOPAL, MEGA KUPON, AKAİ, MEYDAN LARUS DERKEN BÜYÜDÜK GİTTİ... * O değilde bebek giydirme kartonları vardı adını tam hatırlamıyorum.. Sabahın köründe annemin başının etini yerdim gidip alalım kalmaz diye
12. Eksik gazete kuponu için bakkal bakkal gezmek. ARCOPAL, MEGA KUPON, AKAİ, MEYDAN LARUS DERKEN BÜYÜDÜK GİTTİ... * O değilde bebek giydirme kartonları vardı adını tam hatırlamıyorum.. Sabahın köründe annemin başının etini yerdim gidip alalım kalmaz diye
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Ekm 2014 #14 13. Cartel şarkıları ezberlemeye çalışmak. Cartel şarkısını ezbere bilmek = 90'lı yılları dolu dolu yaşamak... Carteli 90larda değil geçen yıl bir hocam sayesinde öğrendim ben ama olsun.. Açıp dinleyin bir kez
13. Cartel şarkıları ezberlemeye çalışmak. Cartel şarkısını ezbere bilmek = 90'lı yılları dolu dolu yaşamak... Carteli 90larda değil geçen yıl bir hocam sayesinde öğrendim ben ama olsun.. Açıp dinleyin bir kez
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Ekm 2014 #16 15. Sokakta futbolcu isimlerini söyleyerek top oynamak. HAGİ HAGİ HAGİ VURUYOR VE GOOOLLLL
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Ekm 2014 #18 17. Casio saati uzaktan kumanda olarak kullanmak. Tv kumandası olarak kullanılan bu saat 90'larda zenginlik göstergesiydi.
17. Casio saati uzaktan kumanda olarak kullanmak. Tv kumandası olarak kullanılan bu saat 90'larda zenginlik göstergesiydi.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 14 Ekm 2014 #19 Mirkelamı görünce saçma bir gülümseme oldu yüzümde Teşekkürler
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Ekm 2014 #20 18. Eurovision'u ciddiye almak. 90'lar çocukları Yunanistan 2 puan verdi diye tura çıkan çocuklardı. Öyle bir ciddiye alınan konuydu bu...
18. Eurovision'u ciddiye almak. 90'lar çocukları Yunanistan 2 puan verdi diye tura çıkan çocuklardı. Öyle bir ciddiye alınan konuydu bu...