KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #81 Bana bişey kalmamış ne yazayım şimdi hepsi yazılmış
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Hzr 2021 #82 KuMRu dediki: Bana bişey kalmamış ne yazayım şimdi hepsi yazılmış Genişletmek için tıklayın... Heledüşün hemşo mutlaka birşeyler bulursun
KuMRu dediki: Bana bişey kalmamış ne yazayım şimdi hepsi yazılmış Genişletmek için tıklayın... Heledüşün hemşo mutlaka birşeyler bulursun
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #83 Lelis dediki: Ekmekler de etiket vardı ya ne cekmiştik yahu o etiketlerden☺ Genişletmek için tıklayın... Kız bu çok eski sen bu dönemi hatırladığına eminmisin
Lelis dediki: Ekmekler de etiket vardı ya ne cekmiştik yahu o etiketlerden☺ Genişletmek için tıklayın... Kız bu çok eski sen bu dönemi hatırladığına eminmisin
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #84 KaderKatibi dediki: Heledüşün hemşo mutlaka birşeyler bulursun Genişletmek için tıklayın... Valla yok hiç aklıma gelmiyor
KaderKatibi dediki: Heledüşün hemşo mutlaka birşeyler bulursun Genişletmek için tıklayın... Valla yok hiç aklıma gelmiyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Hzr 2021 #85 KuMRu dediki: Kız bu çok eski sen bu dönemi hatırladığına eminmisin Genişletmek için tıklayın... Kız ben çocukken Isparta da ekmeklerde etiket vardı☺ay sen çok eski derken hangi zamandan bahsediyorsun acaba canımcım☺
KuMRu dediki: Kız bu çok eski sen bu dönemi hatırladığına eminmisin Genişletmek için tıklayın... Kız ben çocukken Isparta da ekmeklerde etiket vardı☺ay sen çok eski derken hangi zamandan bahsediyorsun acaba canımcım☺
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #86 Lelis dediki: Kız ben çocukken Isparta da ekmeklerde etiket vardı☺ay sen çok eski derken hangi zamandan bahsediyorsun acaba canımcım☺ Genişletmek için tıklayın... Kız ben bunları hiç görmedim yaaa
Lelis dediki: Kız ben çocukken Isparta da ekmeklerde etiket vardı☺ay sen çok eski derken hangi zamandan bahsediyorsun acaba canımcım☺ Genişletmek için tıklayın... Kız ben bunları hiç görmedim yaaa
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Hzr 2021 #87 KuMRu dediki: Kız ben bunları hiç görmedim yaaa Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum ki ya belki oralarda yokmuştur ekmekte etiket Isparta da vardı
KuMRu dediki: Kız ben bunları hiç görmedim yaaa Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum ki ya belki oralarda yokmuştur ekmekte etiket Isparta da vardı
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Hzr 2021 #89 GüLüCüKツ dediki: Bende hatirlamiyorum bunu Genişletmek için tıklayın... Çok imrendim yarın ekmeğe bir etiket yapıştıracam o anı yaşıyalım bacım
GüLüCüKツ dediki: Bende hatirlamiyorum bunu Genişletmek için tıklayın... Çok imrendim yarın ekmeğe bir etiket yapıştıracam o anı yaşıyalım bacım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 8 Hzr 2021 #90 KuMRu dediki: Çok imrendim yarın ekmeğe bir etiket yapıştıracam o anı yaşıyalım bacım Genişletmek için tıklayın... Ekmegi yemedikten sonra ne anladin etiketten
KuMRu dediki: Çok imrendim yarın ekmeğe bir etiket yapıştıracam o anı yaşıyalım bacım Genişletmek için tıklayın... Ekmegi yemedikten sonra ne anladin etiketten