eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Eyl 2008 #12 iLk_NuR dediki: seni en iyi ben biLiriM delüü kardeşim AsLında forumda oLmanı istemiyodum engeL oLmayada açLıştım ama oLmadı çünkü nereye gitsem peşimdesin bari burda rahat bırak be bıktım Genişletmek için tıklayın... uLa Sanki Siz Beni Rahat Bırakıyonuz Hee..Dinime Söven MüsLüman oLsa..
iLk_NuR dediki: seni en iyi ben biLiriM delüü kardeşim AsLında forumda oLmanı istemiyodum engeL oLmayada açLıştım ama oLmadı çünkü nereye gitsem peşimdesin bari burda rahat bırak be bıktım Genişletmek için tıklayın... uLa Sanki Siz Beni Rahat Bırakıyonuz Hee..Dinime Söven MüsLüman oLsa..
deLi qIz Usta 13 Eyl 2008 #15 iLk_NuR dediki: biz en azında normaL hayatta peşinde doLaşmıyoz Genişletmek için tıklayın... hadi ordan be sanki görende hiç peşinden ayrılmıyoruz sancak
iLk_NuR dediki: biz en azında normaL hayatta peşinde doLaşmıyoz Genişletmek için tıklayın... hadi ordan be sanki görende hiç peşinden ayrılmıyoruz sancak
deLi qIz Usta 13 Eyl 2008 #16 kelebek dediki: Tanımıyorum hiç Genişletmek için tıklayın... bende seni tanımıyorum kelebek tanışırız artık
kelebek dediki: Tanımıyorum hiç Genişletmek için tıklayın... bende seni tanımıyorum kelebek tanışırız artık