YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Nsn 2020 #12 eskehacettepe dediki: hata veriyor kurtarmada hata veriyor programda Genişletmek için tıklayın... Keşke test etmiş olduğum bir program olsaydı. Dediğim gibi genel olarak image programlarının çalışma prensibi aynıdır neden hata veriyor anlayamadım.
eskehacettepe dediki: hata veriyor kurtarmada hata veriyor programda Genişletmek için tıklayın... Keşke test etmiş olduğum bir program olsaydı. Dediğim gibi genel olarak image programlarının çalışma prensibi aynıdır neden hata veriyor anlayamadım.
E eskehacettepe Üye 1 Nsn 2020 #13 bilen birisi olsaydı formda yorumsuz abi hazangüllü tanıyormu formdan belki o biliyordur acronis
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Nsn 2020 #16 Biraz beklemelisin bilen biri olursa gördüklerinde cevap yazarlar. Şu an sen imajı aldın mı yoksa almaya mı çalışıyorsun ? YA da imaj hazır ve geri yüklemeye mi çalışıyorsun?
Biraz beklemelisin bilen biri olursa gördüklerinde cevap yazarlar. Şu an sen imajı aldın mı yoksa almaya mı çalışıyorsun ? YA da imaj hazır ve geri yüklemeye mi çalışıyorsun?
E eskehacettepe Üye 1 Nsn 2020 #19 bunu tavsiye ettıler bunla yedek alıyorlarmış teamdan anlatması lazım abi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Nsn 2020 #20 Birkaç video daha var izleyerek kullanımı kolaylıkla kavrayabilirsin. Eğer kullanmış olsaydın Team ile bağlanıp yapardım ama dediğim gibi programı hiç kullanmadım.
Birkaç video daha var izleyerek kullanımı kolaylıkla kavrayabilirsin. Eğer kullanmış olsaydın Team ile bağlanıp yapardım ama dediğim gibi programı hiç kullanmadım.