KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Arl 2020 #1 Önceden açtığım konuları tek bir başlık altında görüyordum şimdi göremiyorum. Tüm aktivitelerde aramadan daha kolay yolu var mı?
Önceden açtığım konuları tek bir başlık altında görüyordum şimdi göremiyorum. Tüm aktivitelerde aramadan daha kolay yolu var mı?
Çözüm Artemis 6 Arl 2020 Telden ise ekranda sol üst köşede üç çizgiye tıklıyoruz ve menü açılıyor açılan menüde forumlar - ve konularınıza tıklıyoruz. Yalnız bunu yaparken anasayfaya geçmeniz gerekiyor.
Telden ise ekranda sol üst köşede üç çizgiye tıklıyoruz ve menü açılıyor açılan menüde forumlar - ve konularınıza tıklıyoruz. Yalnız bunu yaparken anasayfaya geçmeniz gerekiyor.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Arl 2020 #21 YoRuMSuZ dediki: Bence @OkYaNuS 'un cevabı en iyi cevap olmayı hak etmiş @KaderKatibi . Genişletmek için tıklayın... Sağolsun @OkYaNuS un yardımıyla sorun çözüldü ? Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Bence @OkYaNuS 'un cevabı en iyi cevap olmayı hak etmiş @KaderKatibi . Genişletmek için tıklayın... Sağolsun @OkYaNuS un yardımıyla sorun çözüldü ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Arl 2020 #22 Sorulan soru sahibi ilgili cevabı en iyi cevap olarak işaretleyebiliyor @KaderKatibi Upvote 0 Downvote