Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2012 #161 KüL_KeDiSi dediki: Komşumu yani efsaneyi sonra Caglamı bide Karhanı Sohbete doyum olmaz onlar konuşur ben dilerim Genişletmek için tıklayın... Yok öyle sohbete katılmalısın canım. Eminim senle sohbet harika olacaktır.
KüL_KeDiSi dediki: Komşumu yani efsaneyi sonra Caglamı bide Karhanı Sohbete doyum olmaz onlar konuşur ben dilerim Genişletmek için tıklayın... Yok öyle sohbete katılmalısın canım. Eminim senle sohbet harika olacaktır.
KarhaN Aktif 29 Eyl 2012 #162 Benim de aklımdan geçenler; Çağlayağmur, Efsane kartal.. her ne kadar nickine alışamasam da Külkedisi : )
Benim de aklımdan geçenler; Çağlayağmur, Efsane kartal.. her ne kadar nickine alışamasam da Külkedisi : )
BeReNN Alyam? Özel üye 29 Eyl 2012 #164 KarhaN dediki: Benim de aklımdan geçenler; Çağlayağmur, Efsane kartal.. her ne kadar nickine alışamasam da Külkedisi : ) Genişletmek için tıklayın... Bende alışamadım değiştiricektim zaten berenn olarak kalmalıyım
KarhaN dediki: Benim de aklımdan geçenler; Çağlayağmur, Efsane kartal.. her ne kadar nickine alışamasam da Külkedisi : ) Genişletmek için tıklayın... Bende alışamadım değiştiricektim zaten berenn olarak kalmalıyım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Eyl 2012 #165 isim vermiyorum ......... alırdımüstüne alınmak isteyen alınabilir politik olmak lazım