KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2011 #41 ZeyNoO dediki: Kızz vampir misin sen yoksa Kırmızıyı bu yüzden mi çok seviyorsun Genişletmek için tıklayın... aslında vampir olmak hoş özellikle alacakaranlıktan sonra daha çok sevdim vampirleri..
ZeyNoO dediki: Kızz vampir misin sen yoksa Kırmızıyı bu yüzden mi çok seviyorsun Genişletmek için tıklayın... aslında vampir olmak hoş özellikle alacakaranlıktan sonra daha çok sevdim vampirleri..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Ksm 2011 #42 KıRMıZı dediki: aslında vampir olmak hoş özellikle alacakaranlıktan sonra daha çok sevdim vampirleri.. Genişletmek için tıklayın... Eyvah eyvah ben adaya düşerken yanıma alacağım 3 hakkı da doldurdum..=BB..Zeynoo sarımsağı sen al kazığı ordan buluruz =))
KıRMıZı dediki: aslında vampir olmak hoş özellikle alacakaranlıktan sonra daha çok sevdim vampirleri.. Genişletmek için tıklayın... Eyvah eyvah ben adaya düşerken yanıma alacağım 3 hakkı da doldurdum..=BB..Zeynoo sarımsağı sen al kazığı ordan buluruz =))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ksm 2011 #43 Sarımsak ve kazık mı onları niye alayım ki benim işime yaramazlar Sarımsağı sevmiyorum ben
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Ksm 2011 #44 ZeyNoO dediki: Sarımsak ve kazık mı onları niye alayım ki benim işime yaramazlar Sarımsağı sevmiyorum ben Genişletmek için tıklayın... Hahahaha yemeyeceğiz zaten zeynoo ..Kırmızının vampir olmasına karşı önlem olarak alacağız..=))))
ZeyNoO dediki: Sarımsak ve kazık mı onları niye alayım ki benim işime yaramazlar Sarımsağı sevmiyorum ben Genişletmek için tıklayın... Hahahaha yemeyeceğiz zaten zeynoo ..Kırmızının vampir olmasına karşı önlem olarak alacağız..=))))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ksm 2011 #45 Ama 3 hakkımı kırmızı için kullanırsam, bu kez açlıktan ve oradaki yaşamsızlıktan öleceğiz Değişen bişey olmaz
Ama 3 hakkımı kırmızı için kullanırsam, bu kez açlıktan ve oradaki yaşamsızlıktan öleceğiz Değişen bişey olmaz
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2011 #47 KıRMıZı dediki: Yalnız alacakaranlıkta vampirler vejetaryandı Genişletmek için tıklayın... otlamı besleniyorlardı
KıRMıZı dediki: Yalnız alacakaranlıkta vampirler vejetaryandı Genişletmek için tıklayın... otlamı besleniyorlardı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #48 hayır insan kanı değil hayvan kanıyla idare ediyorlardı...izlemedinmi alacakaranlığı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2011 #49 KıRMıZı dediki: hayır insan kanı değil hayvan kanıyla idare ediyorlardı...izlemedinmi alacakaranlığı Genişletmek için tıklayın... kız arkadaşımın zoruyla 1. izledim ama detaylarını pek hatırlamıyorum
KıRMıZı dediki: hayır insan kanı değil hayvan kanıyla idare ediyorlardı...izlemedinmi alacakaranlığı Genişletmek için tıklayın... kız arkadaşımın zoruyla 1. izledim ama detaylarını pek hatırlamıyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #50 yani sıkıntı yok avladığım hayvamlar yeter bana..