LoSt_LoVe Forum Onuru 21 Şbt 2009 #11 canım düzelt yap resimleri tekrar ekle olmazsa başka bir siteden resim ekle.Grafik ekleye tıklaman gerekiyor. Bu arada ben bu kadar kaba sabamı konuşuyorum kızlar.
canım düzelt yap resimleri tekrar ekle olmazsa başka bir siteden resim ekle.Grafik ekleye tıklaman gerekiyor. Bu arada ben bu kadar kaba sabamı konuşuyorum kızlar.
çılgınım_www Forum Tutkunu 21 Şbt 2009 #12 zaten grafik ekleden yapıyorummm Lost duur sen daha neler neler konuşcan ne kabalıklar etçen bu daha neki bide resimler olsaydı çok süper olucaktı
zaten grafik ekleden yapıyorummm Lost duur sen daha neler neler konuşcan ne kabalıklar etçen bu daha neki bide resimler olsaydı çok süper olucaktı
çılgınım_www Forum Tutkunu 21 Şbt 2009 #14 tamam akşam hallederim resimleri bu konuyu geçici süreliğine donduruyorum düzeltmeler yapılacaktır ve devamı gelecektir
tamam akşam hallederim resimleri bu konuyu geçici süreliğine donduruyorum düzeltmeler yapılacaktır ve devamı gelecektir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Şbt 2009 #16 resimleri aldigin sayfada resimler silinmis ondan dolayi burda cikmiyor ben baktim 1 kac tanesine yoklar normalda da acilmyor yapacagim baska resimler bakip yeniden duzeltmen
resimleri aldigin sayfada resimler silinmis ondan dolayi burda cikmiyor ben baktim 1 kac tanesine yoklar normalda da acilmyor yapacagim baska resimler bakip yeniden duzeltmen
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Şbt 2009 #17 harika olmus..resimlerde düzelince daha güzel olacağı kesin..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Şbt 2009 #18 ben bnm resmimi düzelttim..bak bakalım senin istediğin resimmi..eğer oysa digerlerinide düzelteyim..
sorumsuz Forum Onuru 21 Şbt 2009 #20 sorumsuz:ya jeriko niye gülüyorsunnnn...bak sinirlerim bozuldu şimdii... gülmeee ! ne var yani Türküde coşulamazmı yani emegine saglık canım
sorumsuz:ya jeriko niye gülüyorsunnnn...bak sinirlerim bozuldu şimdii... gülmeee ! ne var yani Türküde coşulamazmı yani emegine saglık canım