AngeL Özel Üye Özel üye 14 Şbt 2008 #101 ay kalsin saol... alttaki benimle uzaklara gelirmisin sesiz sedasiz...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Şbt 2008 #102 tmam..kafa dinleriz alttaki okry oynamaya gidek mi..
ShadoW Katılımcı 16 Şbt 2008 #104 Olur ikimz ozel uye ozel uye gezerizz Hatta AngeL de gelsin Alttaki benimle kusmaya gelir misin
AngeL Özel Üye Özel üye 16 Şbt 2008 #105 ay iggggg igrencsin bööö saol kalsin almim.. alttaki benimle gezmeye gelir misin
ShadoW Katılımcı 16 Şbt 2008 #106 Gelirim ama kusalim da tamam mi Alttaki benimle kosuya gelir misin ?? Gobek ypatim accik [ aman allah gostermesin ]
Gelirim ama kusalim da tamam mi Alttaki benimle kosuya gelir misin ?? Gobek ypatim accik [ aman allah gostermesin ]
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Şbt 2008 #107 yok sağol..yorgunum azcık.. alttaki uyumaya gidek mi..
AngeL Özel Üye Özel üye 17 Şbt 2008 #108 tm olur valla saten uykum gelmisdi ama sen kendi odana ben kendi odama alttaki benimle yarin carsiya gelir misin
tm olur valla saten uykum gelmisdi ama sen kendi odana ben kendi odama alttaki benimle yarin carsiya gelir misin
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2008 #110 Kar ile aram iyi değil ama seni kırmayayım hadi gidelim Alttaki benimle sıcak bir ülkeye gelir misin