eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Şbt 2008 #131 anammm..gelmem mii... alttakii çaylar benden geliyon mu...
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2008 #132 Gelirim ama koyu sade bir kahve içmeye gelirim alttaki benimle kahve içmeye gelirmisin
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Şbt 2008 #133 tamam..orta şekerli mümkünse.. alttaki sahile gidek mi..
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2008 #134 valla eceline susadıysan gidek arkadaşım alttaki mısıra gidelim gel
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Şbt 2008 #135 sıcak mıdır ki oralar.. alttaki gel biz en iyisi eve gidek boşver..
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2008 #136 sıcaktır tabi ben evdeyim zaten alttaki gitmeyelim ama sen benimle yine de gelir misin
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2008 #138 ooo süper bir fikir hadi gidelim ama benim canım çok çekti şimdi nerden aklıma getirdin Alttaki bana bozo ısmarlamaya gelir misin sen
ooo süper bir fikir hadi gidelim ama benim canım çok çekti şimdi nerden aklıma getirdin Alttaki bana bozo ısmarlamaya gelir misin sen
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Şbt 2008 #139 olar..hadi gidek.. alttaki kestane kızartmaya gidek..
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Şbt 2008 #140 tamam olur amasen kızartırsın ben kestaneleri imha ederim yani yerim alttaki benimle gezmeye gelirmisin
tamam olur amasen kızartırsın ben kestaneleri imha ederim yani yerim alttaki benimle gezmeye gelirmisin