P Papatya V.I.P V.I.P 26 Nsn 2016 #2,001 Buna kim hayır diyebilir ki, ama şarkıları seçme şansımda olsun, oldu mu. Alttaki benimle Setbaşına gelir misin, biraz konuşmaya ihtiyacım var, hemde kahve içeriz.
Buna kim hayır diyebilir ki, ama şarkıları seçme şansımda olsun, oldu mu. Alttaki benimle Setbaşına gelir misin, biraz konuşmaya ihtiyacım var, hemde kahve içeriz.
Hecem Özel Üye Özel üye 26 Nsn 2016 #2,002 Olur olur koşarak geliyorum benim de biriyle konuşmaya ihtiyacım var Alttaki benimle koşmaya gelir misin?
Olur olur koşarak geliyorum benim de biriyle konuşmaya ihtiyacım var Alttaki benimle koşmaya gelir misin?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Nsn 2016 #2,004 Olur gelirim orada çok anılarım var... Alttaki Kırda yürüyüş yapalımmı yalın ayak.?
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Nsn 2016 #2,005 Olur ama hava çok soğuk. Alttaki benimle yemek yapar mısın... Bir yere gitmeyip yemek yapalım en güzelii.
Olur ama hava çok soğuk. Alttaki benimle yemek yapar mısın... Bir yere gitmeyip yemek yapalım en güzelii.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Nsn 2016 #2,006 Evet yemek yapalım severim yemek yapmayı. .. yaptığımız bu yemeği bizimle beraber yermisin alttaki.?
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Nsn 2016 #2,007 Ben yemek yaptığımda yemiyorum, yedirmek daha çok hoşuma gidiyor. Alttaki bu yaz Çeşme'ye gitsek diyorum, gelir misin?
Ben yemek yaptığımda yemiyorum, yedirmek daha çok hoşuma gidiyor. Alttaki bu yaz Çeşme'ye gitsek diyorum, gelir misin?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Nsn 2016 #2,008 Çeşme çok kalabalık Zigana nasıl olur derim.. Alttaki bir kahve içelim ne dersin..
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Nsn 2016 #2,009 Kesinlikle eveeeet. Fall???? Alttaki benimle falcıya gelebilir misin...
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 26 Nsn 2016 #2,010 Gelirim bu aralar yalanda olsa iyi seyler duymaliyim Alttaki benimle olimposa gelirmisin ?önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum
Gelirim bu aralar yalanda olsa iyi seyler duymaliyim Alttaki benimle olimposa gelirmisin ?önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum