Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 8 Nsn 2023 #2,121 Çalışamam sen gece de çalışıyordun abi ben uykusuzluğa dayanamıyorum kırmızı cizgimdir uyku benimle dedilodu yaparmısın ?
Çalışamam sen gece de çalışıyordun abi ben uykusuzluğa dayanamıyorum kırmızı cizgimdir uyku benimle dedilodu yaparmısın ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 2 Ekm 2023 #2,122 Oooo yaparız tabi kahve eşliğinde buyur kahve Altta ki benimle tatile gelir misin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2023 #2,123 Tatile kim hayır diyebilir gelirim Alttaki benimle bebigime bakar misin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 2 Ekm 2023 #2,124 Bebekleri çok severim bakarım Benimle gondola biner misin?
Hecem Özel Üye Özel üye 5 Ekm 2023 #2,125 binerim ama cokta korkarim beni kor alttaki benimle son bir kez mevsimi kapatmak icin denize gelir misin
binerim ama cokta korkarim beni kor alttaki benimle son bir kez mevsimi kapatmak icin denize gelir misin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 5 Ekm 2023 #2,126 Gelirim Benimle alışverişe gelir misin?
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Ekm 2023 #2,127 Aslında zor bi karar çabuk olursa gelirim yok 2 saat suna buna bakmak Benimle 14 günlük gemi seyhatine cikarmisin
Aslında zor bi karar çabuk olursa gelirim yok 2 saat suna buna bakmak Benimle 14 günlük gemi seyhatine cikarmisin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 6 Ekm 2023 #2,128 Ooooo bu gemiyle bütün forum tatil yapar geliriz Bana kahvaltı hazırlar mısın?
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Ekm 2023 #2,129 Istedigin kahvalti olsun tabiki hazirlarim Benimle ütü yaparmisin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ekm 2023 #2,130 Hiç bekleme komşum gelmem Biraz dışarı çıkmak iistiyorum bana eşlık edermisin