__nUrAy__ Usta 29 Şbt 2008 #251 hayatım sen ütü yapmayı sewmesinki... işim yok senn kursuna gidicem benim işim başımdan aşkın. benimle yürüyüşe gelirmisin
hayatım sen ütü yapmayı sewmesinki... işim yok senn kursuna gidicem benim işim başımdan aşkın. benimle yürüyüşe gelirmisin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Şbt 2008 #252 gelirim cnm çok ihtiyacım var alttaki benimle deli doktoruna gelir misin?
__nUrAy__ Usta 29 Şbt 2008 #253 yok sen git bn almım seni sonra hastaneye yatırılar bnde ziyaretine gelirim oke benimle volaybol oynamaya gelirmisin
yok sen git bn almım seni sonra hastaneye yatırılar bnde ziyaretine gelirim oke benimle volaybol oynamaya gelirmisin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Şbt 2008 #254 beraber kalırdık hastanede cnmmm oynarım cnm alttaki benimle bir ömür geçirir misin?(kız soracak soru kalmadı be)
beraber kalırdık hastanede cnmmm oynarım cnm alttaki benimle bir ömür geçirir misin?(kız soracak soru kalmadı be)
incikk Üstat 29 Şbt 2008 #255 hiç tereddüt etmeden.. altta ki benimle eyemeğe çıkarmısın (ben ısmarlıcam)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Mrt 2008 #258 ederim cnm ediyorumda zaten alttaki benimle yarın kursa gelir misin?
incikk Üstat 1 Mrt 2008 #259 yarın çok önemli işimiz var canım başka zaman altta ki benimle birazdan film seyredermisin?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Mrt 2008 #260 cnm ben gencoyu izliorum gel beraber izleyelim aşağıya gel desem gelir misin?