__nUrAy__ Usta 3 Mrt 2008 #281 okula gitmicen diye heyecandan soru sormayı unutmuşsun pendiğede gidemedin ohhhhhv alttaki benimle çay içermisin?
okula gitmicen diye heyecandan soru sormayı unutmuşsun pendiğede gidemedin ohhhhhv alttaki benimle çay içermisin?
düşünceli Katılımcı 4 Mrt 2008 #284 bir şartla kabul ederim Şartım : Hep sen konuşmayaksan alttaki sırdaşa ihtiyacım var. Sırdaşım olurmusun
bir şartla kabul ederim Şartım : Hep sen konuşmayaksan alttaki sırdaşa ihtiyacım var. Sırdaşım olurmusun
sherry V.I.P V.I.P 4 Mrt 2008 #285 Ben çok dedikoducuyumdur ama Alttaki benimle çay içmeye gelirmisin??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Mrt 2008 #286 Çayı demle alo de. Burdan orası en çok 8 dakika sürer Alttaki çayımı karıştırıp verir misin?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Mrt 2008 #288 Gelirim. Alttaki eşli okey oyanmaya gelir misin benimle ?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Mrt 2008 #289 gelirim uzun zaman oldu okey oynamayalı alttaki bana yemek hazırlar mısın?
AngeL Özel Üye Özel üye 4 Mrt 2008 #290 puahaha zehirlenmek istersen seve seve alttaki benim icin ise gidib calisirmisin