düşünceli Katılımcı 5 Mrt 2008 #312 Hayır demem uykum da gelmişti. alttaki sabah kahvaltımızı sen hazırlarmısın?
__nUrAy__ Usta 5 Mrt 2008 #313 bak napalım biliyomusun biz seninle uyuyalım Alltaki sen bize Kahwaltı hazırlarmısın?beraber yiyelim sonrada.
bak napalım biliyomusun biz seninle uyuyalım Alltaki sen bize Kahwaltı hazırlarmısın?beraber yiyelim sonrada.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Mrt 2008 #314 başka bir isteğin var mı hayatım sen kahvaltını yaparken ooooo ben kaçıncı derste oluyorum alttaki benimle batak oynarmısın?
başka bir isteğin var mı hayatım sen kahvaltını yaparken ooooo ben kaçıncı derste oluyorum alttaki benimle batak oynarmısın?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Mrt 2008 #317 Ne işimiz var Çorum da alttaki benimle yemek yermisin?
düşünceli Katılımcı 6 Mrt 2008 #318 Beraber hazırlarsak ve bulaşıkları sen yıkayacaksan saatini söyle...(bu aralar cepte kriz varda yoksa dışarıda yer bulaşıktan kurtarırdım seni.) alttaki benimle çay içer misin ?
Beraber hazırlarsak ve bulaşıkları sen yıkayacaksan saatini söyle...(bu aralar cepte kriz varda yoksa dışarıda yer bulaşıktan kurtarırdım seni.) alttaki benimle çay içer misin ?