YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Nsn 2021 #231 Yok hiç aklımdan geçmedi Alttaki yemeği yakmaktan korkar ?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 24 Nsn 2021 #232 Korkarım tabi sonra işin yoksa baştan yap Alttaki asansörde kalmaktan korkar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Nsn 2021 #233 korkmuyorum )))cok kaldim )))) sokaga cikma yasagindan
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Nsn 2021 #234 Korkarım ya kendim çıkamadığımdan değil ama Alttaki sokağa çıkma yasağını delip para cezası yemekten korkar
Korkarım ya kendim çıkamadığımdan değil ama Alttaki sokağa çıkma yasağını delip para cezası yemekten korkar
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 24 Nsn 2021 #235 Kurye olduğum için yasak yok bana? Fareden korkar heralde.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Nsn 2021 #236 Evet korkarim Alttaki korku filmi izlemekten korkar nasil klas bi soru oldu ama ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 24 Nsn 2021 #237 Aaa evet izlemekten en çok keyif aldığım şey korku filmi ama korkarım ??? Alttaki elinin yanmasından korkar ?
Aaa evet izlemekten en çok keyif aldığım şey korku filmi ama korkarım ??? Alttaki elinin yanmasından korkar ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Nsn 2021 #239 Evet birde ben soguga hic gelemiyorum, donarim ☹ Alttaki uzerine sicak su dokulmesinden korkar?