K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ags 2016 #12 kardelenn dediki: Tabikide farkedecegini biliyordum Genişletmek için tıklayın... o zaman bana inceliklerini öğret hocam..
kardelenn dediki: Tabikide farkedecegini biliyordum Genişletmek için tıklayın... o zaman bana inceliklerini öğret hocam..
kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Ags 2016 #13 Yaz çoocuğum sahip olmak istedigin yetenegin incelikleri icinde ben burdayim diye bagiriyor zaten yapman gereken sadece artik ona kulak vermek @kasif
Yaz çoocuğum sahip olmak istedigin yetenegin incelikleri icinde ben burdayim diye bagiriyor zaten yapman gereken sadece artik ona kulak vermek @kasif
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ags 2016 #14 kardelenn dediki: Yaz çoocuğum sahip olmak istedigin yetenegin incelikleri icinde ben burdayim diye bagiriyor zaten yapman gereken sadece artik ona kulak vermek @kasif Genişletmek için tıklayın... hocam nasıl bir tavsiye bu böyle anında nirvana çıktım..
kardelenn dediki: Yaz çoocuğum sahip olmak istedigin yetenegin incelikleri icinde ben burdayim diye bagiriyor zaten yapman gereken sadece artik ona kulak vermek @kasif Genişletmek için tıklayın... hocam nasıl bir tavsiye bu böyle anında nirvana çıktım..
kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Ags 2016 #15 Ahh ah hep yanlis meslegi sectimi soylerim düsünsene ögrencimle bikonusma yapiyomusum cocuk o gazla solugu harward da aliyomus
Ahh ah hep yanlis meslegi sectimi soylerim düsünsene ögrencimle bikonusma yapiyomusum cocuk o gazla solugu harward da aliyomus
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ags 2016 #16 nasıl bir çocuk nasıl bir gaz o öyle gezmeye bile gidemez adam oralara...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Tem 2023 #18 çok basarili bir çalisma olmus Tesekkürler bizimle paylastigin icin