Simurg 😉 Özel üye 5 Mys 2019 #4 Büyük şehirde olmak böyle bir şey demek ki Gerçekten çok hoş resimler. Ben bu mesajı konuşarak yazdırıyorum
Büyük şehirde olmak böyle bir şey demek ki Gerçekten çok hoş resimler. Ben bu mesajı konuşarak yazdırıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Mys 2019 #5 Budur işte bize böyle resimlerle gel Ben de çok beğendim gerçekten hoş resimler...
Artemis Özel Üye Özel üye 5 Mys 2019 #8 Simurg dediki: Bu resimleri şu anda mı çekiyorsun daha önce var mıydı? Genişletmek için tıklayın... Yeni çektim yaaa bunları??
Simurg dediki: Bu resimleri şu anda mı çekiyorsun daha önce var mıydı? Genişletmek için tıklayın... Yeni çektim yaaa bunları??
ibR@hiM Üye 5 Mys 2019 #9 güzel bir sanat galerisi çalışması olmuş eline emeğine sağlık gözümüz renklendi resmen
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Mys 2019 #10 Artemis dediki: Yeni çektim yaaa bunları?? Genişletmek için tıklayın... Direkt konudayken de resimleri çekip buraya otomatik olarak yükleyebilirsin Yani önce galeride biriktir sonra galeriden buraya ekle olayına hiç girmeden çek ve yayınlansın. Yakında canlı yayın olayları da olacak forumda dermişim
Artemis dediki: Yeni çektim yaaa bunları?? Genişletmek için tıklayın... Direkt konudayken de resimleri çekip buraya otomatik olarak yükleyebilirsin Yani önce galeride biriktir sonra galeriden buraya ekle olayına hiç girmeden çek ve yayınlansın. Yakında canlı yayın olayları da olacak forumda dermişim