YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Ksm 2012 #11 Çok beğendim. Meraklıları için Ankara'nın neresinde olduğu da yazılsa iyi olur kanaatimce
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ksm 2012 #12 Gerçekten çok güzel Ankarada olanlar ve Ankaraya yolu düşenler için gezilip görülebilecek bi yer
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Ksm 2012 #13 Tabi yazalım Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ulucanlar cevza evi arkasında semt olarak Ulucanlar olarak geçiyor.
Tabi yazalım Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ulucanlar cevza evi arkasında semt olarak Ulucanlar olarak geçiyor.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ksm 2012 #14 bende çok beğendim.. babama önerebilirim .. öönümüzdeki yaz için harika olur..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Ksm 2012 #15 nazenin dediki: bende çok beğendim.. babama önerebilirim .. öönümüzdeki yaz için harika olur.. Genişletmek için tıklayın... Buyrun bekleriz .
nazenin dediki: bende çok beğendim.. babama önerebilirim .. öönümüzdeki yaz için harika olur.. Genişletmek için tıklayın... Buyrun bekleriz .
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Ksm 2012 #17 berenn dediki: Çok güzel bir yermiş emeğine sağlık cnm Genişletmek için tıklayın... Begenmene sevindim canım.
berenn dediki: Çok güzel bir yermiş emeğine sağlık cnm Genişletmek için tıklayın... Begenmene sevindim canım.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Mrt 2019 #19 nazenin dediki: Gittim gördüm ve doyamadım Genişletmek için tıklayın... Ne zamannnnnn. Ben oraya çok yakındım canım yaaa?
nazenin dediki: Gittim gördüm ve doyamadım Genişletmek için tıklayın... Ne zamannnnnn. Ben oraya çok yakındım canım yaaa?