KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Ock 2012 #12 resimler çok güzel çağlam ellerine sağlık bizim şirkettee çok güzeldii...site mükemmel görünüyordu...keşke bende bi kaç resim çekseydim..
resimler çok güzel çağlam ellerine sağlık bizim şirkettee çok güzeldii...site mükemmel görünüyordu...keşke bende bi kaç resim çekseydim..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Ock 2012 #13 Evet bu arda fotografla cok acemice oldu yenileri daha güzel olacak
BeReNN Alyam? Özel üye 16 Ock 2012 #14 Ne güzel keşke burayada yağsa çok istiyorum babamın beni kara gömmesini özledim inşallah çok yağar burayada oyanrız
Ne güzel keşke burayada yağsa çok istiyorum babamın beni kara gömmesini özledim inşallah çok yağar burayada oyanrız
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Şbt 2012 #15 Bir önceki gün Ankara ilkbaharı yaşarken bugün karlar altında bizlerede karın güzelliğini yaşamak düştü
Bir önceki gün Ankara ilkbaharı yaşarken bugün karlar altında bizlerede karın güzelliğini yaşamak düştü
KarhaN Aktif 28 Şbt 2012 #16 Bu sene iş ve iklim şartları dolayısı ile kar keyfi yaşayamadım ama resimler ile hayal kurma şansım oldu : ) Teşekkürler.
Bu sene iş ve iklim şartları dolayısı ile kar keyfi yaşayamadım ama resimler ile hayal kurma şansım oldu : ) Teşekkürler.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Şbt 2012 #17 Kardan sonra en çok sevdiğim erikli sudur Gayet güzel ikili olmuş kar ve su Şaka bir yana gerçekten özledim kar'ı teşekkürler paylaşım için çağla.
Kardan sonra en çok sevdiğim erikli sudur Gayet güzel ikili olmuş kar ve su Şaka bir yana gerçekten özledim kar'ı teşekkürler paylaşım için çağla.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Şbt 2012 #18 erikli suyu görme reklam yapmışım orada )))) rica ederim mesai içinde çekebildiğimi paylaştım mesai sonrası zorlu bir maratondu eve ulaşmak
erikli suyu görme reklam yapmışım orada )))) rica ederim mesai içinde çekebildiğimi paylaştım mesai sonrası zorlu bir maratondu eve ulaşmak