CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ksm 2021 #11 Anladım ki ortam ne olursa olsun keyif olmayı bilmek gerek
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ksm 2021 #13 Anladım ki @Lelis olmayınca buralar bayağı yavan kalıyor.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Ksm 2021 #15 anladimki insan her seye alissada icerisindeki yara halen kaniyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Arl 2021 #16 “Meğerse hiçbir şeye hakkım yokmuş benim. Konuşmaya, kırılmaya, anlatmaya, ağlamaya, düşmeye, sevmeye ve sevilmeye. Hayatımdaki herkes bana bir parça yaslanırmış ama benim yorulmam bile suçmuş.”
“Meğerse hiçbir şeye hakkım yokmuş benim. Konuşmaya, kırılmaya, anlatmaya, ağlamaya, düşmeye, sevmeye ve sevilmeye. Hayatımdaki herkes bana bir parça yaslanırmış ama benim yorulmam bile suçmuş.”
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Arl 2021 #17 yilmaz27 dediki: anladimki insan her seye alissada icerisindeki yara halen kaniyor Genişletmek için tıklayın... Ve hiç kapanmıyor o yara
yilmaz27 dediki: anladimki insan her seye alissada icerisindeki yara halen kaniyor Genişletmek için tıklayın... Ve hiç kapanmıyor o yara
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Arl 2021 #18 hiç bir şey değişmiyor..değiştirelimiyor her şey olacağına varıyor.
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Arl 2021 #19 Gidecek olanın önünde dağ olsan da durulmuyor gidecek olan yine gidiyor☺
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Arl 2021 #20 Anladimki kendime cok eziyet ediyorum