zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #51 Nutella ile tadibu yu kıyasladı ya anladım ki. Hiç tadibu yememiş
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2022 #53 -araz- dediki: anladım ki eksik olan şey buymuş Genişletmek için tıklayın... Sen bulmuşsun sıra bende, zevzek dediki: Nutella ile tadibu yu kıyasladı ya anladım ki. Hiç tadibu yememiş Genişletmek için tıklayın... O da çikolata markası mı? Araf dediki: Sadece susacaksin Genişletmek için tıklayın... En iyisi
-araz- dediki: anladım ki eksik olan şey buymuş Genişletmek için tıklayın... Sen bulmuşsun sıra bende, zevzek dediki: Nutella ile tadibu yu kıyasladı ya anladım ki. Hiç tadibu yememiş Genişletmek için tıklayın... O da çikolata markası mı? Araf dediki: Sadece susacaksin Genişletmek için tıklayın... En iyisi
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2022 #54 Anladım ki bazen ne yapsan olmuyor Aslında bu ara çok şeyi anladım ama bende kalsın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Tem 2022 #58 Anladımki. Bugünde hastaneden çikamiyacak
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 15 Tem 2022 #59 Anladım ki bu beni çok yordu ne olacaksa olsun rahatlayım.