jeriko Özel Üye Özel üye 25 Nsn 2009 #41 Dur ben hesapladım Senin 25000 Lost Lovenda 5000 borcunuz var. Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe Forum Onuru 25 Nsn 2009 #42 O niye o anlamadım ben kimseye borç yapmamıştım ama Upvote 0 Downvote
jeriko Özel Üye Özel üye 25 Nsn 2009 #43 O borç değil biz gibi fakirlere vermek zorunda olduğun hediye.Malının 40 da biri Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Nsn 2009 #44 bende verebilecegim miktarı söyledim kabul eden var mı Upvote 0 Downvote
jeriko Özel Üye Özel üye 25 Nsn 2009 #45 Olmaz Kırmızı ben seni düşünüyorum.Günaha girersin.Vermelisin o miktarı.Ödemeyi peşin mi yapacaksın kredi kartuyla mı? Upvote 0 Downvote
Olmaz Kırmızı ben seni düşünüyorum.Günaha girersin.Vermelisin o miktarı.Ödemeyi peşin mi yapacaksın kredi kartuyla mı?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Nsn 2009 #48 bak jeriko bi söz vardır bilirmisin..Var mısın yok musun da çok söylüyorlar(not:ben unuttum sözü)... ben teklifimi yaptım kabul eden varsa yatmadan yollarım ama itirazı olan varsa 5 kurus yok Upvote 0 Downvote
bak jeriko bi söz vardır bilirmisin..Var mısın yok musun da çok söylüyorlar(not:ben unuttum sözü)... ben teklifimi yaptım kabul eden varsa yatmadan yollarım ama itirazı olan varsa 5 kurus yok